1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Irkçıların bir tiyatro oyunu daha bozuldu!
Irkçıların bir tiyatro oyunu daha bozuldu!

Irkçıların bir tiyatro oyunu daha bozuldu!

Irkçıların Suriyeli bir sığınmacının “Türkler gelip lokantamda çalışmak için iş istiyor. Ben de onlara diyorum ki ‘Ben yabancı çalıştırmıyorum’” şeklinde servis ettiği video kurgu çıktı. Görüntülerdeki kişinin Türk vatandaşı olduğu tespit edildi.

24 Ağustos 2023 Perşembe 20:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye’de başını Türkçü ve Kemalist kesimlerin çektiği sığınmacı karşıtlığı hız kesmeden devam devam ediyor. Her gün Suriyeliler aleyhinde kara propagandalar yapan ırkçıların yalanları ortaya çıkmasına rağmen bu kirli saldırılar durmuyor.

Son olarak ırkçılık yapan internet siteleri üzerinden Suriyeli bir sığınmacının “Türkler gelip lokantamda çalışmak için iş istiyor. Ben de onlara diyorum ki ‘Ben yabancı çalıştırmıyorum’” şeklinde bir video servis edildi.

Videoda konuşan kişi, lokantasına çalışmak için başvuran Türkiye vatandaşlarını yabancı oldukları gerekçesiyle çalıştırmak istemediğini belirtiyor.

Ancak, bu videonun kurgu olduğu, videoda konuşan kişinin O.A.D. isimli tiyatro oyuncusu bir Türk vatandaşı olduğu ortaya çıktı.

whatsapp-image-2023-08-24-at-17-25-59.jpeg

Irkçılık yapan siteler ve şahıslar paylaşımlarını silmedikleri gibi her zamanki gibi bu tekzibi de görmezden geldiler. Suriyeli taklidi ile Türkleri çalıştırmam" diye algı yapan tiyatrocu Ozan Arif Demirtaş, gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT

6 Yorum