1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. İranlı “Musti” son nefesine kadar Türkiye’den mülteci kovacakmış!
İranlı “Musti” son nefesine kadar Türkiye’den mülteci kovacakmış!

İranlı “Musti” son nefesine kadar Türkiye’den mülteci kovacakmış!

Dedesi İran göçmeni olan Mustafa Sandal, Türkiye’deki göçmenlere savaş açtığını ilan etti.

18 Ağustos 2023 Cuma 19:48A+A-

HAKSÖZ-HABER

Geçtiğimiz gün Şanlıurfa’da yaşanan hadisler üzerine Suriyeli göçmenlerin tamamına öfke saçan popçu “Musti” lakaplı Mustafa Sandal’ın kendisinin de bir göçmen olduğu ortaya çıktı.

Dedesi Hüseyin İleri’nin İsfehan’dan Türkiye’ye göçtüğü ve TRT’de sanatçı olarak görev olduğu öğrenilen Sandal’ın ayrıca bir Sırbistan vatandaşını evlenmek suretiyle Türkiye vatandaşı yaptığı da fark edildi.

Twitter’da Abese İcra isimli kullanıcının dikkati çektiği bilgilere göre Sandal muhtemelen yakın zamanda çıkardığı ve ilgi göremeyen albümünün reklamını yapma çabası içerisinde.

Türkiye’de nüfusun ciddi bir kısmı şu ya da bu şekilde göçmen bir soya sahip. Bu elbette utanılacak bir durum değil fakat kendisi göçmen olanların bir başka göçmene saldırması ar edilmesi gereken bir vaka.

Klip ve şarkılarıyla tüm bir toplumu yozlaştırma çabası içerisinde müfsid Musti paylaşımında “Şeref, namus, edep yoksunu bu mahlukların yaptıklarına ‘dur’ demenin vakti geldi de geçiyor bile. Bedeli ne olursa olsun ülkemizden defolup gideceksiniz! Benim artık şu kalan ömrümde 1. gündemim son nefesime kadar bu olacak! #ülkemdemülteciistemiyorum” ifadelerini kullanarak milyonlarca insanı edepsizlik ve namussuzlukla suçluyor.

Musti’nin “bedeli ne olursa olsun” ifadesi de ayrıca dikkatleri çekiyor. Merak ediyoruz, Türkiye’de son birkaç yıldır garibanlara yönelen nefret söylem ve eylemlerinin hangisine bedel ödetilmiş ki? Sizin bu yaptığınız olsa olsa bedele değil ödüle tabi olur şu iklimde!

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

6 Yorum