1. HABERLER

  2. HABER

  3. İran, “Şeytan Ayetleri”nin Şebbihalarına Kucak Açıyor
İran, “Şeytan Ayetleri”nin Şebbihalarına Kucak Açıyor

İran, “Şeytan Ayetleri”nin Şebbihalarına Kucak Açıyor

İslam, başörtüsü, şeriat düşmanı, ırkçı TGB’liler, İran Büyükelçiliği’nin resmi davetlisi olarak İran’a gidiyor.

22 Haziran 2014 Pazar 14:14A+A-

HAKSÖZ-HABER

İşçi Partisinin yayın organı Aydınlık, İran Devrimi Rehberi Ayetullah Humeyni’nin hakkında ölüm fetvası verdiği Salman Rüşdi’nin “Şeytan Ayetleri”ni fasıl fasıl yayınlamıştı. Şimdi o çizginin İslam düşmanı Kemalist gençleri İran’ın davetiyle İran’a gidecek ve Ayetullah Humeyni’nin evini de ziyaret edecek.

İşte Akit Gazetesinde yer alan haber:

“Mollalar İran’a” Diyenler İran’a Gidiyor!

Geçmişte “Mollalar İran’a” sloganları ile Müslümanlara saldıran İşçi Partisi’nin gençlik yapılanması Türkiye Gençlik Birliği (TGB), İran Büyükelçiliği’nin resmi davetlisi olarak İran’a gidiyor. TGB’liler İran’da ABD Büyükelçiliği, Humeyni’nin evi ve İran’ın nükleer tesislerini de ziyaret edecekler.

İşçi Partisi’nin (İP) gençlik yapılanması olan Türkiye Gençlik Birliği’ni (TGB) temsilen bir grup üye, İran’ın Türkiye Büyükelçiliği’nin davetlisi olarak bugün İran’a gidiyor.

22-28 Haziran 2014 tarihlerinde İran’da bulunacak TGB’nin Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Sungur, yaptığı açıklamada, “Kardeşlik ve dostluk bağlarını güçlendirmek, emperyalizme karşı mücadeleyi ortaklaştırmak ve İran’ın direnişine Türk Gençliğinin desteğini sunmak” için İran’a gittiklerini belirtti.

ORTAK MÜCADELE PLANI…

TGB Genel Başkan Yardımcısı Elif İlhamoğlu ise, “Ziyarette İran üniversite öğrencileri ile birlikte Ortadoğu’da Amerika ve İsrail’in saldırı ve kışkırtmalarına karşı ortak mücadeleyi nasıl yürüteceğimizi konuşacak ve önümüze bir mücadele programı çıkaracağız” açıklamasında bulundu.

HUMEYNİ’NİN EVİNE ZİYARET

TGB heyeti İran’da 4 Kasım 1979’daki baskından bu yana kapalı bulunan ABD Büyükelçiliği’ni, Humeyni’nin Tahran’daki evini ve Hash Behest Sarayı’nı da ziyaret edecek. TGB’liler ayrıca İran’ın nükleer tesislerini de gezerek ilk kez bir nükleer tesis de görecekler.

BU TOPRAKLARDA KÖKSÜZLER!

Geçmiş dönemlerde mütedeyyin Türkiye Müslümanlarına her fırsatta, “Mollalar İran’a” sloganları ile saldıran TGB’lilerin ‘Mollalarla’ bu yakınlaşması marjinallerin omurgasız duruşuna yeni bir örneklik teşkil etti. TGB’nin mensup olduğu fraksiyon başta olmak üzere Türkiye sözde ‘sosyalizmi’ bir asrı aşan tarihi boyunca hiçbir zaman Müslüman Türk milleti ve Anadolu halklarına dayanmadı; Çin’den Arnavutluğa, Yugoslavya’dan Küba’ya, Doğu Almanya’dan Sovyetlere hatta hatta İngiliz krallığına kadar devamlı bir yerlerin ittifakına ihtiyaç duydu. YENİ AKİT

 

HABERE YORUM KAT

4 Yorum