1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. İnsanlıktan nasibini almamış mahluklar!
İnsanlıktan nasibini almamış mahluklar!

İnsanlıktan nasibini almamış mahluklar!

Kuduz teşhisiyle kilitli bulunduğu odadan kaçan Suriyeli Hasan Halil Faras'ın yeniden tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği öğrenildikten sonra sosyal medyada bazı kullanıcılar oldukça düşündürücü mesajlar attılar...

24 Ağustos 2023 Perşembe 16:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Suriyeliler hakkında oluşturulan dezenformasyon o kadar yaygın bir hale geldi ki Türkiye toplumunda daha önce görülmemiş bir yabancı düşmanlığı ile karşı karşıyayız. Çocuk kadın demeden elim kazalar sonucu hayatını kaybeden Suriyelilerin görünce sevinç naraları atanların varlığı Türkiye toplumundaki çözülmeyi gözler önüne seriyor. 

Kuduz teşhisiyle kilitli bulunduğu odadan kaçan Suriyeli Hasan Halil Faras'ın medyaya düşen görüntüler sebebiyle yapılan ırkçılık yetmezmiş gibi yeniden tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği öğrenildikten sonra gösterilen tepkiler insanlık adına utanç kaynağı oldu.

 

İnsanlıktan nasibini almamış mahluklar acılı bir ölümle öte dünyaya göçen Halil Faras'ın vefatını mizah malzemesi yapmaktan veyahut sevinçle karşılamaktan çekinmedi.

whatsapp-image-2023-08-24-at-13-30-38.jpeg

 

Irkçı nefrete karşı eğitim ve yargıdan başlayarak esaslı düzenlemelere ihtiyaç duyulduğu aşikar bir hal aldı. Bir insanın kuduz olduktan sonra hayatını kaybetmesinden mutluluk duyan kimselerin sokaklarda elini kolunu sallayarak gezmesi oldukça ürkütücü!

HABERE YORUM KAT

10 Yorum