1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. İlahiyat Fakültesi Dekanlığı üzerinde ne yazan pankartı engeller?
İlahiyat Fakültesi Dekanlığı üzerinde ne yazan pankartı engeller?

İlahiyat Fakültesi Dekanlığı üzerinde ne yazan pankartı engeller?

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezuniyet töreninde "Ulu önder tektir; o da Hz.Muhammed'dir.” yazılı pankartla yürümek isteyen öğrencilere izin verilmedi.

29 Temmuz 2023 Cumartesi 23:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezuniyet töreninde "Ulu önder tektir; o da Hz.Muhammed'dir.” yazılı pankartla yürümek isteyen öğrencilere izin verilmedi. Fakülte dekanlığının aldığı karar sadece korkaklıktan mı kaynaklanıyor yoksa birilerine yaranmak için mi böyle bir karar alınıyor şimdilik bu bilgiye ulaşılabilmiş değil.

İlahiyat Fakültesi yetkilileri öğrencilerin pankartında yazan ifade katılmıyorlar mı acaba? Ya da soruyu başka bir noktadan sorarsak İlahiyat Fakültesi Dekanlığı üzerinde ne yazan pankartı engeller? Maazallah öğrenciler "Ulu önder Atatürk" yazsaydı eğer buna da müdahale eder miydiniz? 

Doğru Haber'in aktardığına göre pankart, ‘protokole aykırı olduğu’ gerekçesiyle fakülte dekanının talimatıyla öğrencilerin elinden alındı.

Türkiye'nin birçok sorunu var. Bu sorunlardan kimisi artık kronikleşmiş durumda ve düzeltilmesi için çok ciddi bir rehabilitasyon süreci geliyor. Bunların başında ise muhafazakar bürokrat ve memurların kendi gölgelerinden bile korkmaları geliyor!

HABERE YORUM KAT

8 Yorum