1. HABERLER

  2. HABER

  3. İki Polisin Katledilmesini PKK Üstlendi
İki Polisin Katledilmesini PKK Üstlendi

İki Polisin Katledilmesini PKK Üstlendi

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde görev yapan iki polis bugün evlerinde ölü bulunmuştu. PKK örgütü, saldırıyı üstlenen bir açıklama yayınladı.

22 Temmuz 2015 Çarşamba 16:43A+A-

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bu sabah iki polisin öldürülmesini PKK üstlendi. Örgüte yakın Fırat Haber Ajansı'nda yer alan açıklamada, iki polisin Suruç'taki saldırıya 'misilleme' olarak öldürüldüğü belirtildi. PKK örgütü öldürülen polislerden Feyyaz Özsahra ve Okan Acar'ın silah ve kimliklerine el konulduğunu da açıkladı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre polis, Bahçelievler Mahallesi'ndeki binanın çevresinde güvenlik önlemi alırken, olay yeri inceleme ekipleri ise üçüncü kattaki binanın içinde ve dışında detaylı inceleme yapmış, olay sırasında silah sesinin duyulmadığı ve kapıda da zorlama olmadığı bilgisine ulaşıldı.  

Öte yandan Reuters'a konuşan HDP Şanlıurfa Milletvekili Ziya Çalışkan, Ceylanpınar'da evlerinde ölü olarak bulunan iki polisle ilgili olayda yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre terör bağlantısının bulunmadığını söylemişti.

Yeni Şafak

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

2 Yorum