1. HABERLER

  2. HABER

  3. İHH, Suriye’de 1280 Hisse Kurban Kesecek
İHH, Suriye’de 1280 Hisse Kurban Kesecek

İHH, Suriye’de 1280 Hisse Kurban Kesecek

İHH, Kurban Bayramı'nda 120.000 Suriyeliye kurban eti dağıtacak.

22 Ekim 2012 Pazartesi 15:49A+A-

İHH İnsani Yardım Vakfı, çatışmaların sürdüğü Suriye içerisinde 1280 hisse kurban kesimi gerçekleştirecek. İHH, Suriye içerisinde Şam, Halep, Hama, İdlip, Lazkiye ve Deir ez-Zor’da keseceği kurbanlar ile yaklaşık 120 bin kişiye ulaşacak.

Bu yıl 20. kurban organizasyonunu gerçekleştirecek olan İHH İnsani Yardım Vakfı 103 ülkede kurban kesimi gerçekleştirerek kurban etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

İHH İnsani Yardım Vakfı’nın bu yıl öncelikli ülkelerinden birisi de Suriye olacak. İHH, Türkiye, Lübnan, Ürdün gibi ülkelere sığınan Suriyeli mülteciler dışında Suriye içerisinde kalan ihtiyaç sahiplerine de ulaşacak.

Suriye’de yaşanan çatışmalardan etkilenen ve zor şartlar altında yaşayan Suriye halkına ulaşacak olan İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye içerisinde Şam, Halep, Hama, İdlip, Lazkiye ve Deir Ezzor’da kurban kesimleri gerçekleştirecek. Özellikle kadın ve çocukların büyük sıkıntı yaşadığı bölgelerde 1280 hisse kurban kesimi gerçekleştirilecek.

Yapılan kesimler ile birlikte Suriye içerisinde 120 bin kişiye ulaşılarak kurban bayramında sıkıntı yaşamamaları sağlanacak.

Bağışçılar İHH Web sitesi www.ihh.org.tr 'den 350 TL ile yapacakları kurban bağışı ile Suriye halkına bu kurbanda destek olabiliyorlar.

 

HABERE YORUM KAT