1. HABERLER

  2. HABER

  3. İHH Emektarı Murat Korkmaz Hayatını Kaybetti
İHH Emektarı Murat Korkmaz Hayatını Kaybetti

İHH Emektarı Murat Korkmaz Hayatını Kaybetti

İHH'nın kurulduğu ilk dönemden itibaren aktif gönüllülerden olan Murat Korkmaz Konya'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

05 Eylül 2014 Cuma 09:16A+A-

İHH Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Korkmaz'ın kardeşi ve aynı zamanda İHH'nın ilk dönemlerinden itibaren aktif gönüllülerinden olan Murat Korkmaz Konya'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Türkiye’nin kültür elçisi olan ve 6 dil bilen Korkmaz, Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Konya-Afyonkarahisar karayolunun Kadınhanı İlçesi yakınlarında karşıdan gelen tırla çarpışma sonucu meydana gelen kazada, Endonezyalı turistleri taşıyan tur otobüsünde görevli bulunan Tur Operatörü Korkmaz, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. 

Türkiye'nin Malay dilini bilen ilk resmi tur operatörü olan Murat Korkmaz’ın vefatı sadece yakınlarını ve Türkiyeli sevenlerini değil, Endonezya ve Malezyalı dostlarını da yasa boğdu. Aktif bir İHH gönüllüsü olan Korkmaz, Açeli yetimler tarafından da "Baba Murat" olarak anlıyordu.

Evli ve dört çocuk babası olan Murat Korkmaz'ın cenazesi Fatih Camii'nde kılınan namazın ardından toprağa verildi. Dün Fatih'te Başçı Mahmut Kur'an Kursu'nda taziyeleri kabul eden Korkmaz ailesi, bugün de İHH Genel Merkezi'nde taziyeleri kabul edecek.

Korkmaz'a Rabbimizden rahmet; tüm yakınlarına ve İHH camiasına başsağlığı-sabır diliyoruz.

murat-korkmaz-cenaze03.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

5 Yorum