1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. İçişleri Bakanlığı’ndan ‘Sokağa çıkma yasağı' iddiasıyla ilgili açıklama
İçişleri Bakanlığı’ndan ‘Sokağa çıkma yasağı' iddiasıyla ilgili açıklama

İçişleri Bakanlığı’ndan ‘Sokağa çıkma yasağı' iddiasıyla ilgili açıklama

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı, Reuters’ın “Türkiye'de sokağa çıkma yasakları gelebilir” haberine, “Sahte genelgelere ve manipülatif haberlere itibar edilmemelidir” açıklaması ile cevap verdi.

22 Ekim 2020 Perşembe 02:01A+A-

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Reuters tarafından ortaya atılan ‘sokağa çıkma yasaklarının tekrar gündemde' olduğuna ilişkin iddiaları yalanladı.

Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Çataklı, “Bugün Reuters kaynaklı ‘Türkiye'de sokağa çıkma yasakları gelebilir’ haberi tamamen asılsızdır. Daha önce de söylediğimiz gibi sahte genelgelere, isimsiz kaynaklara ve manipülatif haberlere itibar edilmemelidir” ifadelerini kullandı.

REUTERS’IN “SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI” İDDİASI

İngiltere merkezli Reuters haber ajansı tarafından bugün çarpıcı bir iddia ortaya atılmış ve Türkiye’de sokağa çıkma yasaklarının yeniden gelebileceğini ileri sürmüştü.

Habere göre, Reuters’a konuşan üst düzey bir yetkili, Türkiye'de açıklanan günlük rakamın 5 katı vaka olduğunu ileri sürerek, sokağa çıkma yasaklarının tekrar gündemde olduğunu söylemişti.

İsmi gizli tutulan üst düzey yetkili, “Birkaç hafta boyunca süreci takip ettikten sonra yeni sokağa çıkma yasakları ve kısıtlamalar gelebilir” ifadelerini kullanmıştı.

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum