1. HABERLER

  2. HABER

  3. İçişleri Bakanlığı: 27 Ölü, 100'e Yakın Yaralı Var
İçişleri Bakanlığı: 27 Ölü, 100'e Yakın Yaralı Var

İçişleri Bakanlığı: 27 Ölü, 100'e Yakın Yaralı Var

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, ilk belirlemelere göre saldırıda 27 kişinin öldüğü, 100’e yakın yaralının bulunduğu bildirildi.

20 Temmuz 2015 Pazartesi 14:08A+A-

İçişleri Bakanlığı, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki patlamada, ilk belirlemelere göre 27 kişinin öldüğünü, 100'e yakın yaralının tedavisine devam edildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Şanlıurfa'nın Suruç İlçesinde bugün saat 12.00 civarında bir saldırı yaşandığı belirtildi. İlk belirlemelere göre saldırıda 27 kişinin hayatını kaybettiği, can kaybının artmasından endişe edildiği kaydedildi. 

100'e yakın yaralı var

Bölgedeki hastanelerde 100'e yakın yaralının tedavisine devam edildiği ifade edilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi: 

"Bölgede incelemelerde bulunmak üzere teknik ekip görevlendirilmiştir. Güvenlik güçlerimiz vatandaşlarımızın emniyetini sağlamak üzere gereken tüm tedbirleri almıştır. Resmi açıklamalar Şanlıurfa Valiliği tarafından düzenli olarak yapılacaktır. Bunun dışında iddialara itibar edilmemesini önemle rica ediyoruz.

"Herkesi sağduyulu davranmaya çağırıyoruz"

Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan bu saldırı karşısında herkesi kenetlenmeye ve sağduyulu davranmaya çağırıyoruz. Ülkemizin huzur ortamına kastetmiş bu hain saldırıyı gerçekleştirenleri kınıyoruz. Bu menfur saldırıyı gerçekleştirenleri devletimiz en kısa sürede bulacak, failler yargı önüne çıkartılacaktır."

AA

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT