1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. İBB’nin Atatürk sevgisi israfı derinleştirmeye devam ediyor!
İBB’nin Atatürk sevgisi israfı derinleştirmeye devam ediyor!

İBB’nin Atatürk sevgisi israfı derinleştirmeye devam ediyor!

İBB tarafından muhtelif programlarda “Atatürk’ü anlattığı” gerekçesiyle Pınar Ayhan’a 320 bin TL ödendiği iddia edildi.

10 Kasım 2020 Salı 11:57A+A-

HAKSÖZ HABER

Başkasının hayatından köşeyi dönmek şeklinde ifade edebileceğimiz "Atatürk rantı" ulusalcı kesimlerde iyice çığırından çıktı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı hizmetler ile değil anlamsız işlere harcadığı paralarla gündem olmaya devam ediyor.

Kemal isimli oyunun turnesini pandemi şartlarında bile olsa gerçekleştiren Pınar Ayhan’ın sanat aşkı(!) salgın, virüs vs. dinlememişe benziyor. Bunun karşılığını “fazlasıyla” alan oyuncu kişimize İBB tarafından 320 bin TL ödendiği iddia edildi. Sosyal medyada tartışmalara sebep olan bu iddia eleştirenlerin yanında savunucularını da ortaya çıkarttı. En büyük savunma gerekçesini ise “Atatürk için az bile” yaklaşımı oluşturuyor.

İBB tarafından henüz bir açıklama yapılmazken eğer rakam doğruysa böyle bir israfın nasıl açıklanacağı da ayrı bir konu olarak önümüzde duruyor. Hizmet anlayışını dağıttığı paralarla ortaya koyan Ekrem İmamoğlu’nun  seçim sloganı olan “her şey çok güzel olacak” cümlesi artık dillerle kekre bir tat bırakmaya başladı! Sol-Kemalist medya dahi İmamoğlu haberlerini oldukça geri plana çekmiş bulunuyor…

emyt8ksw8aaeqwu.png

HABERE YORUM KAT

3 Yorum