1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. İBB’den personele zorunlu 'LGBT eğitimi' iddiası!
İBB’den personele zorunlu 'LGBT eğitimi' iddiası!

İBB’den personele zorunlu 'LGBT eğitimi' iddiası!

İBB’nin personellerine ‘toplumsal cinsiyet eşitliği’ başlığı altında zorunlu LGBT eğitimi vermeye çalıştığı öne sürüldü!

14 Mart 2021 Pazar 12:10A+A-

HAKSÖZ HABER

AK Parti İBB Meclis Üyesi ve Hukuk Komisyonu Başkanvekili Ömer Faruk Akbulut, meclis toplantısında yaptığı konuşmada ‘toplumsal cinsiyet eşitliği’ başlığıyla meşrulaştırılmaya çalışılan ders ve programlarda LBGT sapkınlığının propagandasının yapıldığını öne sürdü. “Toplumsal cinsiyet eşitliği kavramı istismar edilerek, LGBT sapkınlığına meşruiyet kazandırmaya çalışılıyor. Allah’ın Kur’an-ı Kerim’de lanetlediği eşcinsellik sapkınlığına alan açılmasına şiddetle karşı çıkıyoruz. CHP’li İBB yönetimine soruyorum; “Bu eğitimlerin içeriği nedir, kimler tarafından hazırlanmakta ve dersler kimler tarafından verilmektedir? Bu işler için ne kadar bütçe ayrılmıştır?

Daha önce İBB’nin İstanbul Kitapçısı isimli mağazalarına LGBT sapkınlığını normalleştirmeye çalışan zarar neşriyatlar satışa sunulmuştu. Toplumsal cinsiyet eşitliği kavramsallaştırmasının beslendiği zemin zaten oldukça problemli. Genelde LGBT gibi sapkın oluşumlar kendilerini bu platformlarda öne çıkartmaya çalışıyorlar.

İBB yönetiminin düzenlediği öne sürülen LGBT içerikli kurslara katılım ise zorunlu kılındı. Katılımcıların idari yaptırım uygulanması ihtimali olan kursların içeriği hakkında İBB yönetiminden henüz bir açıklama yapılmadı.

20210313-ibbden-personeline-skandal-lgbt-egitimi-601115-283c5106a01e984d3df6.jpg

HABERE YORUM KAT