1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Hüseyin Hatemi’nin fanatik İrancılığı inatla sürüyor
Hüseyin Hatemi’nin fanatik İrancılığı inatla sürüyor

Hüseyin Hatemi’nin fanatik İrancılığı inatla sürüyor

Hüseyin Hatemi sapkın Şiilik siyasetini propaganda etmekle yetinmiyor, İran’ın Rusya ve Esed rejiminin katliamlarına eleştiri getiren herkesi engellemek için sansür ve kara-propaganda misyonunu da üstleniyor.

17 Eylül 2020 Perşembe 16:12A+A-

HAKSÖZ HABER

Hüseyin Hatemi İran’ın Şii-Fars hegemonyasını genişletmek üzere giriştiği işgal, tehcir, cinayet, yolsuzluk, rüşvet, lejyonerlik dahil her türlü kirli siyaseti savunmak adına basit bir propaganda memuru gibi çalışıyor

Hatemi sadece sapkın Şiilik siyasetini propaganda etmekle yetinmiyor. Aksine İran’ın Rusya ve Esed rejimiyle derinleşen cinayetkar politikalarına eleştiri getiren herkesi engellemek için sansür ve kara-propaganda misyonunu da üstleniyor. Sosyal medyada “Amigo Hatemi” sufatıyla alay konusu olan Hüseyin Hatemi yıllar yılı Hukuk Devleti Öğretisi pazarlayarak prim yapmış bir takiyyeci olarak biliniyor. Amigo Hatemi”nin en son hedefi düşman ilan ettiği gazeteci Adem Yılmaz oldu.

Linç mantığıyla hedef gösteren Hatemi, seviyeyi o kadar bayağı ve aşağılık bir yere düşürdü ki “çağrısına” kulak veren İrancı sığırcıklarına birer birer teşekkür etmeyi unutmadı. Herhalde bu kadar lümpenleşebilmek için paralı asker mantığının ötesinde bir trans haline ihtiyaç gerekmektedir. Ancak kendisine ait hesap incelendiğinde zaten çoktan ayakları yerden kesilmiş birisiyle karşılaşıyoruz. İran ile ilgili yapılan en objektif analizleri bile karalamaya çalışan Hatemi, kendisine yapılan İrancı ithamından rahatsız olmuş… İrancılık birçok vebali içerisinde barından bir sıfat tabi ki ancak Hatemi gibi tipler için çok daha fazla sıfat kullanılabilir.

hatemi1.jpg

hatemi2.jpg

hatem3.jpg

HABERE YORUM KAT

5 Yorum