1. HABERLER

  2. HABER

  3. Hüseyin Gülerce'nin Mehtap TV'deki Programı Bitirildi
Hüseyin Gülerce'nin Mehtap TV'deki Programı Bitirildi

Hüseyin Gülerce'nin Mehtap TV'deki Programı Bitirildi

Gülen Cemaatinin önemli isimlerinden Hüseyin Gülerce, cemaate yakın Mehtap TV'deki tartışma programından çıkarıldı.

28 Şubat 2014 Cuma 11:43A+A-

Zaman gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce’nin, Cemaat’e yakın Mehtap TV’de, Ali Bulaç ve Ahmet Turan Alkan ile birlikte yaptığı “Düşünce Günlüğü” programı yayından kaldırıldı. Karar, Mehtap TV genel yayın yönetmeni tarafından Gülerce’ye iletildi. 

Al Jazeera’ya konuşan Hüseyin Gülerce ‘Böyle bir karar beklemiyordum’ dedi. 'Üzüldünüz mü?' sorusuna ise ‘Yorum yok’ cevabını verdi.

Gülerce, sosyal medyada son dönemde hükümete destek niteliğinde bazı mesajlar paylaşmıştı. 'Bu tweetlerin kararda etkisi var mı?' sorusuna Gülerce'nin cevabı ‘Takdir sizin’ oldu. 

Gülerce, Zaman Gazetesi’ndeki yazılarıyla ilgili ise 'şimdilik sorun olmadığını' söyledi. 

GÜLERCE NE DEMİŞTİ? 

AK Parti-Cemaat kavgasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı açıkça eleştiren Zaman gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, twitter hesabında iki tarafı da şaşırtan mesajlar vermişti. 

Tavır değişikliği işareti veren Gülerce, yaşanan yargı tartışmasında savcıyı militan olmakla suçlamıştı.

"TURFA MÜNECCİM" KAVGASI 

Gülerce, programdaki meslektaşı Ahmet Turan Alkan’la da bir kalem savaşı yaşamıştı. Gülerce Zaman'daki köşesinde AK Parti cemaat kavgasının geleceği için "çok kötü şeyler olacak" tespitinde bulununca Ahmet Turan Alkan'dan sert tepki görmüş ve "turfa müneccim" ilan edilmişti. Alkan'ın yazısı karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Gülerce "bu arkadaşla ilgili dünyam karardı, beni perişan etti" diyerek canlı yayında çarpıcı bir tepki göstermişti. 

TEMKİN DURAĞI 

Ali Bulaç ve Ahmet Turan Alkan, Mehtap TV’de "Temkin Durağı" isimli yeni bir programa başladı. İkili ilk programlarında gazeteci Hanım Büşra Erdal’ı konuk etti.

(RADİKAL)

 

HABERE YORUM KAT