1. HABERLER

  2. HABER

  3. Hüseyin Gülerce "İyi Polis"i mi Oynuyor?
Hüseyin Gülerce "İyi Polis"i mi Oynuyor?

Hüseyin Gülerce "İyi Polis"i mi Oynuyor?

Erdoğan'ın içeriden ve dışarıdan yıpratılmasını hazmedemediğini kaydeden Hüseyin Gülerce, Twitter hesabından yaptığı açıklamada dün adliye önünde bildiri okuyan Savcı Muharrem Akkaş için 'militan' dedi.

27 Aralık 2013 Cuma 17:27A+A-

HAKSÖZ-HABER

Hükümet-Cemaat kavgası iyice kızışırken Başbakan Erdoğan’ı yüz binler meydanlarda sahipleniyor. Az önce Sakarya’da büyük bir kalabalığa hitap eden Erdoğan, buradan İstanbul’a geçecek. İstanbul’da Atatürk Havaalanında daha Erdoğan gelmeden itibaren on binlerce kişi toplanmış durumda.

Tam da bu sırada Hüseyin Gülerce, Twitter hesabından bazı açıklamalar yaptı.

‘Bu Davranış Militanlıktır’

Zaman Gazetesi yazarı ve Cemaat'in etkili isimlerinden Hüseyin Gülerce, yaptığı açıklamada “yolsuzluk operasyonu” savcısını militanlık yapmakla suçladı.

17 Aralık Operasyonu'nun ikinci dalgası engellendiği için dün bildiri yayınlayan Savcı Muharrem Akkaş'ın militanlık yaptığını kaydeden Gülerce, "Yargıdaki direncin hukuk ve adalet adına yapıldığına inanmıyorum. Savcılar ellerinde kağıtla inip bildiri okuyorsa bu davranış militanlıktır" diye konuştu.

'Benim Başbakanımı Yabacılar Gönderemez'

Yargı cuntasının siyasete müdahale girişimlerini de değerlendiren Gülerce, Başbakan Erdoğan'a yapılanları hazmedemediğini belirterek, 'Benim ülkemin Başbakan'ını yabancılar gönderemez' dedi.

Gülerce şunları söyledi: “Başbakan Erdoğan hakkında içeriden dışarıdan tertip yapılmasını bir millet evladı olarak hazmedemiyorum, kabullenmiyorum. Başbakan, gidecekse ya AK Parti kongresinde delegenin iradesiyle gider... Ya da sandıkta seçmen iradesiyle gider. Benim ülkemin Başbakan'ını yabancılar gönderemez. Demokrasi adına, insaf adına, vicdan adına tertiplere, provokasyonlara fırsat vermemeliyiz.”

'Başbakanımızı Dinleyip İçimden Geleni Yazdım'

Hüseyin Gülerce, gündeme bomba gibi düşen sözlerini Yeni Şafak'a değerlendirdi. Başbakan Erdoğan'ın Sakarya'daki konuşmasını izlediğini kaydeden Gülerce, 'Sayın Başbakanımızı dinledim ve içimden gelenleri olduğu gibi yazdım' diye konuştu.

Gülerce'nin twitleri:

huseyin-gulerce-twitter.jpg

HABERE YORUM KAT

9 Yorum