1. HABERLER

  2. HABER

  3. Hüseyin Gülerce: Geçmişte Yazdıklarımdan Yüzüm Kızardı
Hüseyin Gülerce: Geçmişte Yazdıklarımdan Yüzüm Kızardı

Hüseyin Gülerce: Geçmişte Yazdıklarımdan Yüzüm Kızardı

Gazeteci-yazar Hüseyin Gülerce, Hanefi Avcı’ya kumpas kurulduğuna inanıyor

31 Aralık 2014 Çarşamba 11:05A+A-

Gazeteci - Yazar  Hüseyin Gülerce,“Geçmişte yazdıklarımı okuyunca benim de yüzüm kızardı. Hatalarımı da, günahlarımı da inkâr etmiyorum” açıklamasını yaptı.

Hem tv programında, hem de kendisine gönderdiği mesajla Hanefi Avcı’dan özür dilediğini belirten Gülerce, şunları söyledi:

“O günün şartlarında sağanak halinde, tek yanlı bilgiler geliyordu. Evet o hatayı işledik. 35 yıldır camianın içindeyim, ama Gülen 15 yıldır ABD’de. Yılda 2 kez gidiyordum. Kimlerle görüştüğünü, ne yaptığını nasıl bilebilirdim? Yanılmamak mümkün değil. Yargıda, emniyette, bürokrasideki yapılanmayı bilsem, duymuş olsam hemen terk eder, tavır koyardım. Bilmeme imkân yoktu. Herkes kendini benim yerime koysun. Biliyor da saklamış, gizlemiş değilim. 37 yıldır Yalova’da yaşıyorum, İstanbul’a dahi çok az gidiyorum. Her görüşmemi gözler önünde yaptım. Öcalan’ın avukatlarıyla bile herkesin gözü önünde görüştüm. Evet bürokraside hizmethareketine yakın olanlar olduğunu biliyordum, ama bunların sadece eğer hizmete bir kötülük yapılacaksa, bundan haberdar olmak için olduğunu sanıyordum. Meğer sacayağı kurmuşlar, bu savunulacak birşey değil. Bugün aldatıldığımızı görüyorum. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş, biz de bundan sonra böyle yapacağız. Geçmişe dair hatalarımı da günahlarımı da asla inkâr etmiyorum.” 

Kaynak : Oda Tv

HABERE YORUM KAT