1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Hürriyet’in Esed Oyununu Davutoğlu Bozdu
Hürriyet’in Esed Oyununu Davutoğlu Bozdu

Hürriyet’in Esed Oyununu Davutoğlu Bozdu

Bu sabaha karşı Türkiye jetlerinin DAEŞ’e karşı başlattığı operasyon için “Türkiye Esad’ı da bilgilendirdi” diyen Hürriyet’in oyununu Başbakan Davutoğlu bozdu.

25 Temmuz 2015 Cumartesi 02:06A+A-

Türkiye, dün yaşanan gelişmeler üzerine önce karadan Suriye’de IŞİD’in kontrolü altındaki bir bölgeye müdahale etti, ardından da sabaha karşı 3 F-16 ile bölgedeki DAEŞ noktalarını vurdu.

Operasyon hakkında çok farklı spekülasyonlar yapıldı. Ancak en ilginci Hürriyet gazetesinden geldi. Esed destekçisi ve mezhepçi yayınlarıyla dikkat çeken gazete, Türkiye'nin hava operasyonlarından önce Esed', bilgilendirdiğini iddia etti.

DAVUTOĞLU YALANLADI: ESED’İ BİLGİLENDİRMEDİK!

İddia bugün operasyonlarla ilgili açıklama yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu'na da soruldu. İddiayı kesin bir dille yalanlayan Davutoğlu "Türkiye kendi güvenliği ile ilgili kararı Ankara'da alır, kimseyi bilgilendirmez. Müttefik ülkeleri bilgilendirdi. Şam yönetimine bilgi verilmesi söz konusu değildir" dedi.

Ancak Davutoğlu'nun yalanlama açıklamasını Hürriyet gazetesi umursamadı. Yalan haberini yayınlamaya devam eden gazete, Davutoğlu'nun açıklamalarını verme gereği de duymadı.

(Haberi Yakala)

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum