1. HABERLER

  2. HABER

  3. Hürriyet, Sümeyye Erdoğan’dan Özür Diledi
Hürriyet, Sümeyye Erdoğan’dan Özür Diledi

Hürriyet, Sümeyye Erdoğan’dan Özür Diledi

Kur'an kursunu dans kursuna çeviren Hürriyet gazetesi yine eleştirilerin odağında. Tepkiler sonrası açıklama yapan muhabir, aşırı gürültüden dolayı yanlış anladığını iddia etti.

08 Ekim 2014 Çarşamba 15:04A+A-

Ressam Zeynep Çilek’in, Hürriyet’e verdiği röportajında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile “dans kursunda” tanıştığını söylediği aktarılmıştı.

Çilek, açıklamasının bu yönde olmadığını belirterek Sümeyye Erdoğan’la Kur’an kursunda tanıştıklarını ifade etmişti. Röportajı gerçekleştiren muhabir İpek İzci de “aşırı gürültüden yanlış anlaşılmış bir kelime” olarak açıklamada bulunmuştu. Hürriyet gazetesi bugün konuya ilişkin bir düzeltme yazısı yayımladı ve Sümeyye Erdoğan’dan özür diledi.

Hürriyet’te yer alan özür yazısı:

“Gazetemizin 5 Ekim tarihli Pazar Eki’nde ressam Zeynep Çilek’i konu alan bir yazı yayımlanmıştır. Kendisiyle yapılan mülakata dayanılarak hazırlanan bu yazıda Zeynep Çilek’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile arkadaş olduğu, ilk kez 1994 yılında bir dans kursunda tanıştıkları şeklinde bir ifade yer almıştır. Dans kursuna ilişkin ifade bir yanlış anlamadan kaynaklandığı için gerçek durumu yansıtmamaktadır. Hatayı düzeltir, özür dileriz.”

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum