1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Hukukçular Derneği’nden İdlib’e Destek Çağrısı 
Hukukçular Derneği’nden İdlib’e Destek Çağrısı 

Hukukçular Derneği’nden İdlib’e Destek Çağrısı 

Hukukçular Derneği İdlib’te yaşanan drama karşı İslami Sivil Toplum Örgütleri’ne destek çağrısı yaptı. 

31 Aralık 2019 Salı 14:29A+A-

Hukukçular Derneği İdlib’te yaşanan drama sessiz kalmadı. Tüm üyelerini İdlib’te yaşanan drama ses vermeye çağıran Hukukçular Derneği, İslami Sivil Toplum Örgütleri’ne destek çağrısı yaptı.  

Hukukçular Derneği’nin İdlib Duyurusu: 

İdlib Yok Olmadan Ses Ver ! 

Suriye’de 9 yıldır sürmekte olan asimetrik savaşta bir milyona yakın insan Esed rejimi, Rusya ve İran tarafından öldürüldü veya sakat bırakıldı; milyonlarcası mülteci konumuna düşürüldü ve hayatlarını idame ettiremeyecek hale getirildi.  

Suriye’de yaşamayı seçen insanlar için son melce olan İdlib de son günlerde yoğun bombardıman altında. Rusya ve Rejim uçakları çocuk, kadın, yaşlı demeden şehri bombalamayı sürdürüyor. Dünyanın gözü önünde cereyan eden zalimlikler, tepkisiz geçen her gün daha da pervasızlaşıyor.  

Hukukçular Derneği olarak insan yaşamının ve onurunun hiçe sayıldığı, masum insanların canice katledildiği İdlip için acil yardım çağrısında bulunuyoruz. 

Başta Kızılay, İHH, Sadakataşı, Özgür-Der, Deniz Feneri olmak üzere İdlib’te yardım faaliyeti yürüten diğer tüm sivil toplum örgütlerimizin çadır, soba, kömür, un, gıda, kıyafet ve sair ihtiyaçlarına katkı vererek yaşanan dramı bir nebze de olsa ortadan kaldıralım.  

Unutmayalım kış en çok çocukları vuruyor! 

hukuk.jpg

HABERE YORUM KAT