1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. HÜDA PAR Adana İl Başkanlığına yapılan alçakça saldırıyı kınıyoruz!
HÜDA PAR Adana İl Başkanlığına yapılan alçakça saldırıyı kınıyoruz!

HÜDA PAR Adana İl Başkanlığına yapılan alçakça saldırıyı kınıyoruz!

HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı'na yönelik saldırıda İl Başkanı Salih Demir yaralandı, İl Sekreteri Sacit Pişgin vefat etti. Saldırgan gözaltına alındı.

22 Temmuz 2023 Cumartesi 22:50A+A-

HAKSÖZ HABER

Seçim döneminde birçok saldırıya maruz kalan HÜDA PAR mensupları bu sefer de Adana’da alçakça bir saldırının hedefi oldu. HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı’nda mescitte yaşanan bıçaklı saldırıda İl Başkanı Salih Demir yaralandı, İl Sekreteri Sacit Pişgin ise vefat etti.

HÜDA PAR’dan yapılan açıklama yaşanan meşum hadise uyuşturucu tacirlerinin saldırısı olarak değerlendirildi. Salih Demir’in Adana’da faaliyet gösterdiği bölgelerde uyuşturucu bağımlısı gençlere yönelik çalışmalar yürüttüğüne dikkat çeken HÜDA PAR GİK üyesi ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç, “Adana İl başkanımız Sayın Salih Demir'in, şehrin gençlerini uyuşturucu bataklığından kurtarma adına vermiş olduğu mücadele uyuşturucu baronlarını kahretmiştir.” sözleriyle alçakça saldırıyı kınadı.

Adana’da oldukça yaygın olan uyuşturucu kullanımına karşı farkındalık oluşturmaya çalışan Müslümanlara yönelik mescitte namaz esnasında gerçekleştirilen bıçaklı saldırı sonrasında düzenli olarak HÜDA PAR'ı hedef gösteren siyasetçiler sessizliğe büründü.

Muhalif siyasetçiler tarafından sürekli hedef gösterilen HÜDA PAR’lı siyasetçiler toplum nezdinde “suçlu” konumuna oturtulmak isteniyor. 

 

HABERE YORUM KAT

5 Yorum