1. HABERLER

  2. HABER

  3. Hollywood'dan İsrail'e ve Katliamlarına Açık Destek
Hollywood'dan İsrail'e ve Katliamlarına Açık Destek

Hollywood'dan İsrail'e ve Katliamlarına Açık Destek

Hamas'ı kınayan bir bidiriye imza atan Hollywood oyuncuları, "Hamas hastanelerde silah saklıyor; okullardan roket fırlatıyor!" diyerek buraların vurulmasını meşrulaştırdılar.

25 Ağustos 2014 Pazartesi 15:37A+A-

HAKSÖZ-HABER

Aralarında Arnold Schwarzenegger ve Sylvester Stallone'nin de bulunduğu Hollywood'dan yaklaşık 190 kişinin, "Hamas'ı kınayan" bir bildiri imzaladığı açıklandı.

İşgalci İsrail’in Gazze saldırıları devam ederken, Hollywood’dan 190 kişinin “Hamas’ı kınayan” bir bildiri imzaladığı açıklandı. Bildiriyi, aralarında Arnold Schwarzenegger ve Sylvester Stallone’nin de bulunduğu ünlü oyuncuların yanı sıra, yöneticiler, yapımcılar ve firma sahipleri de imzaladı. 

The Hollywood Reporter’ın haberine göre, “Hamas’ın İsrail kentleri üzerine bomba yağdırmasına izin verilmemeli” ifadelerinin kullanıldığı bildiride şöyle küstahça ifadeler yer aldı:

“Hamas’ın İsrail kentleri üzerine bomba yağdırmasına izin verilmemeli ya da kendi insanlarını rehin alamamalı. Hastaneler iyileşmek içindir, silah saklamak için değil. Okullar öğrenmek içindir, roket fırlatmak için değil. Çocuklar bizim umudumuzdur, canlı kalkan değildir.”

Radikal gazetesinde yer alan haberde bir okuyucu şu yorumu yazmış:

RAMBO İLE KOMANDO AGAİNST VİCDAN!

Rambo Filistin'de Vietnam'ı, Hamas'ta da Vietkongluları görüyor olmalı. Malum, orada da mağdur olan Amerikalılardı. Adi Vietkongluların ne işi vardı ki Vietnam'da? Mantığa bakar mısınız, Hamas İsrail'e bomba yağdırıyor ama nedense hep Filistinliler ölüyor. Bu adamlar cehaletlerinden değil alçaklıklarından böyle konuşuyorlar, çıkarları bunu gerektiriyor. Sırf şu rezillikleri için bile bu adamların dahil olduğu hiçbir iş için bir kuruş bile harcamamak gerekiyor.

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum