1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Hiçbir şey demeden ağır sözler söylemek!
Hiçbir şey demeden ağır sözler söylemek!

Hiçbir şey demeden ağır sözler söylemek!

“Atatürk korkusu” haberlerinde bugün Odatv yine anlamsızlığın üst sınırını zorlamış.

16 Kasım 2020 Pazartesi 14:55A+A-

HAKSÖZ HABER

2. Abdülhamid’in torunu olduğu ifade edilen Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımda ““Bizler kula kulluk eden nesiller değiliz, Bizler OSMANLI Torunuyuz, Bizler sadece Allah'ın Huzurunda eğiliriz. Kimisi Siren Huzurda Birilerini Saygı ile anar, Kimisi de Ecdadımızı ve geçmişimizi Dualarla Muhabbetle anar...” ifadelerini kullanmış.

Öyle sanıyoruz ki 10 Kasım vb. törenlerdeki ritüelleri kendi zaviyesinden eleştirmeye çalışan Osmanoğlu’nun ifadeleri bozuk ve yazım yanlışlarıyla dolu. “Kula kulluk etmemek” ve “Allah’ın huzurunda eğilmek” dışındaki ifadelerinde kastedilen şey anlaşılmakla birlikte bir belirsizlik de hâkim.

Durum böyleyken Odatv’nin “Kemalist alıcıları” hemen olmadık bir şeyden kendisine iş çıkartmış. Atatürk’e saygı duruşunda bulunanların ve Atatürk’ün hedef alındığını iddia eden Odatv, Kemalist yayın organlarının bıkmadan usanmadan kullandıkları “Atatürk sopası” ile tehdit etmeye devam ediyor!

Kayıhan Osmanoğlu’nun tam olarak ifade edemediği sözlerinden bile vazifelenerek, bir bakıma savcıları göreve çağırma haberi(!) yapan Odatv ve benzerlerinin iki yüzlü, şizofrenik ve kutuplaşmış bir toplumdan beslendiklerine şüphe yok. İnsanları sevmedikleri şeyi sevdirmeye çalışan, bunun için de yargıyı kullananların zaman zaman Türkiye’nin normalleşmesinden veya ortak değerlerden bahsetmesi de abesle iştigal oluyor.

HABERE YORUM KAT