1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Herkes içine sindirdiklerine baksın!
Herkes içine sindirdiklerine baksın!

Herkes içine sindirdiklerine baksın!

Şirin Payzın da Hüda Par’ı hedef gösterme trendine katılmış…

19 Mayıs 2023 Cuma 18:40A+A-

HAKSÖZ HABER

Muhalif siyasetçiler ve muhalefete yakın gazeteciler ikinci tur yaklaşırken en çok Hüda Par ve mülteciler üzerinden argüman üretmeye çalışıyor. Bir kısmı Hüda Par ile HDP’yi eşitleyerek herkesin aynı seviyede olduğunu dillendirirken bir kısmı ise HDP ve PKK ile CHP’nin ilişkisini göz ardı edip Hüda Par’ı hedef tahtasına oturtuyor.

Türk milliyetçiliği sebebiyle MHP’nin Cumhur İttifakı içerisinde ağırlığı kullanmasından ümit besleyen Şirin Payzın ise Hüda Par’ı MHP üzerinden hedef göstermiş. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çiçek'in, Fenerbahçe-Trabzonspor maçında "Mecliste Hizbullah istemiyoruz" sloganları atan sarı-lacivertli taraftarlara verdiği cevap üzerine Payzın, “MHP Hüda Par’ı içine sindirmiş .. Bunu anlıyoruz..” şeklinde bir paylaşım yapmış.

basliksiz-133.jpg

Hüda Par’ın 4 vekili varken PKK ile ilişkisi herkes tarafından bilenen HDP’nin ise 62 vekili var. PKK kadroları Kemal Kılıçdaroğlu’nun desteklenmesi yönünde açık çağrılar yapıyorlar. PKK’nın Türkiye ve Suriye’de işlediği cinayetlere sesini dahi çıkartmayanlar Hüda Par üzerinden  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı “şiddet ve terörle” ilişkiliymiş gibi göstermeye çalışıyorlar.

Payzın’ın bu sözleri PKK’lı Murat Karayılan ile çektirdiği fotoğrafı akıllara getirdi. Eli kanlı bir örgütü sırf sol-seküler hassasiyetlere sahip olduğu için savunan isimlerin tutarsızlığı İslam düşmanlığı sebebiyle ne yapacaklarını bilememelerinden kaynaklanıyor.

s-6b714caa67baab96e0254de85f9ce5fd4da558b3.webp

Hüda Par nefreti aslında İslam’a ve Müslümanlara duyulan öfkenin bir sonucu. Hüda Par’ı karalayarak milliyetçi seçmenin ikinci turda Erdoğan’dan yana tavır almasını engellemek isteyen kişinin en azından Murat Karayılan ile fotoğrafının olmaması icap eder! Tutarsızlığın bu kadarı da olmaz...

HABERE YORUM KAT

3 Yorum