1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Hepimiz birer Atatürk olup köklerini kazıyacağız
Hepimiz birer Atatürk olup köklerini kazıyacağız

Hepimiz birer Atatürk olup köklerini kazıyacağız

CHP Ankara Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emir katıldığı bir programda tehdit söylemlerine girişerek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Partililere dönük nefret kustu. Cemal Emir: “Korkutacağız, yıldıracağız, susturacağız” dedi

21 Eylül 2021 Salı 17:20A+A-

HAKSÖZ HABER

Cumhuriyet Halk Partisi’nin nefret ve şiddet söylemleri katlanarak devam ediyor. Millet iradesini yok sayan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile halka alenen hakaret ve tehdide varan söylemler üreten CHP Etimesgut İlçe Başkanı “Bizim sloganımız var: Korkmayacağız, yılmayacağız, susmayacağız deyip korkutacağız, yıldıracağız, susturacağız” dedi.

CHP Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emir yaptığı konuşmada, “Atatürk’ün gelmesini beklemeyin, gelmeyecek. Hepiniz Atatürk olacaksınız, bu ceberut adamı bu ülkenin başından atacağız, bir daha onlar gibi gelmesin diye onların kökünü kazıyacağız. Bu kavgayı da buradan ateşleyeceğiz, artık kimler korkacaksa onlar korksun. Bizim sloganımız var: Korkmayacağız, yılmayacağız, susmayacağız deyip korkutacağız, yıldıracağız, susturacağız diyeceğiz.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

20 Yorum