1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. HDP'nin Derdi Cinsel Sapkınlığı Gündemleştirmek!
HDP'nin Derdi Cinsel Sapkınlığı Gündemleştirmek!

HDP'nin Derdi Cinsel Sapkınlığı Gündemleştirmek!

HDP, HDK ve LGBTİ işbirliğiyle kaos ortamında Diyarbakır’da “Devlet Şiddetine Karşı Özerk Mücadele Alanları ve LGBTİ Hareketi başlıklı bir program yapılıyor!

07 Nisan 2016 Perşembe 23:47A+A-

HAKSÖZ-HABER

HDP, hendek ve barikat marifetiyle uygulamaya soktuğu “Özyönetim” projesinin bölge halkından destek almadığı bir vasatta şimdi de LGBTİ üzerinden “Özyönetim” gündemine taze kan pompalamaya çalışıyor. Kürt halkının kahir ekseriyetinin açık bir sapıklık örneği olarak gördüğü eşcinselliği sözde Kürt halkını temsil iddiasında bulunan HDP bu kaos zemininde halkın gözüne soka soka gündemleştirmeye uğraşıyor. Kürt halkıyla kuramadığı “Özyönetim”i cinsel sapıklarla kurmaya, cinsel sapıkların hazır kıta asker duruşuyla “Özyönetim” alanları işgal etmeye yelteniyor.

HDK ve LGBTİ işbirliğiyle 10 Nisan Pazar günü saat 13.30'da Sümerpark Cep Sinema Salonunda "Devlet Şiddetine Karşı Özerk Mücadele Alanları ve LGBTİ Hareketi" başlıklı bir panel yapılacak. Panelde Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Februniye Akyol Akay ile DBP PM üyesi Demir Çelik cinsel sapkınlığı ve onlara meşruiyet tanıyan “Özyönetim”i pazarlayacak!

image001-(1).png

Bu kadar kan ve bu kadar yıkımın yaşandığı bir ortamda bile PKK çevreleri LGBTİ'yi pazarlamaktan vazgeçmiyorlar.

Bu ahlaksızlığın arkasında ciddi bir sosyal mühendislik projesi var.

Biliyoruz ki toplumsal ahlak en çok çatışma zamanlarında kaos yaşar. Çünkü bu ortamlar toplumsal altüst oluşların meydana geldiği ortamlardır. Bu altüst oluşların olduğu zamanlarda sadece günlük hayat ve ekonomik sistem yara almaz. Bunlarla birlikte hatta bunların sonucu olarak aile düzeni de bozulur. Öncelikler hiyerarşisi değişir. Değerler skalasında yerler değişmeye başlar.

Sosyal düzen bozulunca dini ve ahlaki değerler de korunamaz hale gelir. Toplumsal kaos, toplumsal değerleri hızlı bir şekilde kemirir.

Mesela en basitinden fırsatçılar doğar. Nusaybin’de bir yumurta 7 TL'ye satılmış. Sur'dan kaçanların eşyalarını 150 m taşımak için 500 TL alan nakliyeciler var. Komşusunun boşalttığı evi yağmalayan insanlar. Bütün bunlar ve daha fazlası HDP’siyle HDK’sıyla, LGBTİ’si PKK’siyle kaos tetikçilerinin umurunda mı? Hayır! Aksine kaos tetikçisi bu oluşumlar için kaosun ve yol açtığı bu ahlaksızlıkların varlığı bizatihi kendini gündemleştirmenin, ahlaksızlığı pazarlamanın ve kökleştirmenin vesilesi olarak görülüyor. Kaos ortamları ahlaksızlar için çok uygun bir ortam çıkardığı için, bütün gizli kalmış fırsatçılar, yağmacılar, ahlaksızlar, tecavüzcüler ortaya çıkıyor. Tablo çok yayılınca namuslu insanlar da bundan etkileniyor. Ahlaksızlık sosyalleşecek bir zemin yakalıyor.

Bütün bu kaos ve yol açtığı ahlaksız sonuçlar bu seküler toplum mühendislerinin işine yarıyor. Çünkü bütün bunlar söz konusu toplum mühendisleri için bulunmaz bir fırsat ortaya çıkarıyor. Artık toplumsal değerlerin yeniden kendi ideolojileri çerçevesinde üretebilecekleri bir imar alanı buluyorlar. HDP’nin mevcut kan gölü, kan ve yıkım ortasında cinsel sapkınlığı uluorta palazlandırma ahlaksızlığı da bu toplumsal mühendislik projesinin bir tezahürü. Ama biiznillah “Özyönetim” zorbalığı adı altında ortaya konulan yıkıma ve ahlaksızlığa pirim vermeyen Kürt halkının sağduyusu, cinsel sapkınlığı kurumsallaştırmış bu ahlaksız LGBTİ eliyle ikame edilmek istenen gündeme de tavır alacak, sapkınlar eliyle gelecek bir “Özyönetim” hamlesini de elinin tersiyle itecektir.

 

HABERE YORUM KAT

3 Yorum