1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. HDP’li Vekiller Öldürülen PKK'linin Cenazesine Katıldı
HDP’li Vekiller Öldürülen PKK'linin Cenazesine Katıldı

HDP’li Vekiller Öldürülen PKK'linin Cenazesine Katıldı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürülen PKK'linin cenazesine HDP Diyarbakır milletvekilleri Feleknaz Uca ve Sibel Yiğitalp ile Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı da katıldı.

23 Eylül 2016 Cuma 17:19A+A-

Şırnak'ın Silopi ilçesinde güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürülen Baran Kaval adlı PKK mensubunun cenazesi Diyarbakır'da toprağa verildi. Cenaze törenine, HDP Diyarbakır milletvekilleri Feleknaz Uca ve Sibel Yiğitalp ile Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı da katıldı.

Yenişafak'ta yer alan habere göre Silopi'de güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürülen PKK mensubu Baran Kaval'ın cenazesi Diyarbakır'a getirildi. Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi morgundan alınan cenaze, Bağlar ilçesindeki Yeniköy Mezarlığı'na getirilerek, toprağa verildi. Sık sık PKK lehine sloganların atıldığı cenazeye, HDP Diyarbakır milletvekilleri Feleknaz Uca ve Sibel Yiğitalp ile Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı da katıldı.

HAKLARINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Diyarbakır'da bugün PKK’li cenazesine katılan HDP milletvekilleri Sibel Yiğitalp ve Feleknas Uca ile Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı hakkında 2 ayrı suçtan soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum