1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Han Şeyhun Katiller Sürüsüne Karşı Direniyor, Saldırılar Püskürtüldü!
Han Şeyhun Katiller Sürüsüne Karşı Direniyor, Saldırılar Püskürtüldü!

Han Şeyhun Katiller Sürüsüne Karşı Direniyor, Saldırılar Püskürtüldü!

​​​​​​​Rusya, İran ve Esed güçlerinin havadan / karadan tüm güçleriyle vahşice saldırdığı İdlib’in Han Şeyhun bölgesindeki mücahitler direniyor.

20 Ağustos 2019 Salı 03:20A+A-

Rusya’nın koordinesinde İdlib’in Han Şeyhun beldesine İran ve Esed güçlerinin vahşice gerçekleştirdiği saldırılar karşısında mücahitler direniyor.

19 Ağustos Pazartesi gecesi saat 22:00 civarı ağır bir saldırı başlatan rejim güçleri önce havadan ağır bir bombardıman gerçekleştirdi. Ardından Rusya ve Esed güçlerinin karadan bölgeye girmeye başladılar. Bu durum özellikle Türkiye’deki İrancı ve Esedçi şebbihalar tarafından sevinç naraları ile karşılandı ve Han Şeyhun’un düştüğü haberleri yayıldı. Ama ilerleyen saatlerde bölgeye giren rejim unsurlarına karşı direnişçiler büyük bir operasyon başlattı. Rejim unsurları ağır zayiatlar vererek yerleşim yerlerinden çekildiler. Böylelikle katiller sürüsünün saldırıları püskürtülmüş oldu.

Mücahitler özellikle Rusya tarafından gerçekleştirilen hava saldırılarına karşı savunmasız durumda, cepheden gelen bilgiler mücahitlerin bölgeyi savunmak için insanüstü bir direniş gösterdikleri yönünde.

Han Şeyhun’daki mücahitlerin bu imkansızlıklarla, Rusya, İran ve Esed güçlerinin her türlü silahı kullanarak gerçekleştirdiği saldırılara karşı daha ne kadar direneceğini Allah bilir… Ama zafer her durumda direnenlerindir.

HABERE YORUM KAT

6 Yorum