1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Hamas: “Direniş Özgürlüğe Kadar Tercihimizdir”
Hamas: “Direniş Özgürlüğe Kadar Tercihimizdir”

Hamas: “Direniş Özgürlüğe Kadar Tercihimizdir”

İsrail işgal güçlerinin şehit ettiği Filistinli için taziye mesajı yayınlayan Hamas hareketi, baskılara boyun eğmeyeceğini ilan etti.

21 Haziran 2014 Cumartesi 18:01A+A-

Siyonist işgal güçlerinin evini basmak istemesi üzerine baskına karşı çıkan ve bu arada yaşanan arbedenin ardından şehit olan şehit Naci Ali Suf (60) için taziye mesajı yayınlayan Hamas, işgalcinin terörle Filistin halkını asıl taleplerinden vazgeçiremeyeceğini belirtti.

Bugünkü saldırı, baskın ve tutuklamalarla ilgili basın açıklaması yapan Hamas, Naci Ali Suf’un işgal askerlerinin saldırısından sonra şehit olmasının işgal askerlerinin barbarlıklarını, vahşilik ve caniliklerini bir kez daha hatırlattığını belirterek, bu durumun son gelişmeler üzerine işgal rejimi liderlerinin yaşadığı bocalamayı gösterdiğini ifade etti.

Şehit Suf ile ilgili bilgi de veren Hamas, şehidin esir babası olduğunu, daha önce cami imamlığı da yapan Suf’un Eğitim Bakanlığı'nda İslamî eğitim hocası olarak görev yaptığını hatırlattı.

Siyonist işgal ordusu bir hafta önce kaybolan üç askerini bulmak için Batı Yaka’nın şehir, belde ve köylerinde aralıksız aramaları sürdürürken, baskınlar sırasında 400’e yakın kişiyi de tutukladı.

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT