1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. "Halil İbrahim sofrası" dediğiniz bu muydu?
"Halil İbrahim sofrası" dediğiniz bu muydu?

"Halil İbrahim sofrası" dediğiniz bu muydu?

Yeni Rakı isimli firmanın reklamı herkes tarafından yaklaşan seçimlerle ilişkili olarak değerlendirildi.

25 Nisan 2023 Salı 18:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Millet İttifakı genişliyor… CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sık sık vurguladığı “Halil İbrahim sofrası” büyümeye gerçekten devam ediyor.

Yeni Rakı isimli firma tarafından paylaşılan reklam filmi herkes tarafından seçimlerle alakalı olarak değerlendirildi. “O gün geldiğinde” başlığıyla verilen reklam filminin sonunda daha aylar olmasına rağmen 29 Ekim ile ilişkili olduğu görülse de muhalif yayın organları da yapılan göndermeyi açık açık ifade etti.

erer.jpg

Cinsi sapıklardan meyhane tayfasına kadar uzanan “geniş” bir kesimin görüntülerinin yer aldığı reklam filmi seçim sonuçlarına dair laik-seküler çevrelerin kafasındaki fotoğrafı da yansıtıyor!

+18

İçkiye yönelik zamlar sebebiyle bir zamandır sol-Kemalist çevreler ortalığı birbirine katmaya çalışıyor. Yeni Rakı’nın mide bulandıran reklamında haramları rahatça yerine getirebilme vurgusu yapılıyor. Meyhanede göbek atarak 29 Ekim kutlaması yapan yaşı ilerlemiş bir karakterin yer aldığı reklam "sol-Kemalistler 29 Ekim’de göbek mi atıyor?" sorusunu akıllara getirse de seçim göndermesi oldukça açık…

Demek ki Kılıçdaroğlu’nun “Halil İbrahim sofrası” aslında bildiğimiz içkici tayfanın kafayı bulduğu çilingir sofrasıymış. Millet İttifakı’nın son ortağı olan Yeni Rakı’ya ne vaat edildiğini ise kimse bilmiyor. Allah korusun “o gün gelirse” hep birlikte öğreneceğiz!

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

7 Yorum