1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Halep Kasabı Kasım Süleymani’nin Acısını Yüreğinde Hisseden Karamollaoğlu Onunla Birlikte Haşrolmayı da Diler mi?
Halep Kasabı Kasım Süleymani’nin Acısını Yüreğinde Hisseden Karamollaoğlu Onunla Birlikte Haşrolmayı da Diler mi?

Halep Kasabı Kasım Süleymani’nin Acısını Yüreğinde Hisseden Karamollaoğlu Onunla Birlikte Haşrolmayı da Diler mi?

Suriye’de ve Irak’ta binlerce masum müslüman evladının kanını döken İran tetikçisi Kasım Süleymani’nin ölümüne yas tutanlar kervanına Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da katıldı.

04 Ocak 2020 Cumartesi 11:39A+A-

HAKSÖZ-HABER

Halep kasabı Kasım Süleymani için kimler yas tutmuyor ki? Şeytan Ayetleri'nin Türkiye Temsilcilerinden 28 Şubat darbesinin bileşenlerine, Maocu Çin'in Türkiye distribütörlerinden Putin&Beşşar Esed hesabına PR yapanlara, Doğu Türkistan'daki işgal&zulme çanak tutanlardan düne kadar “Gericiler İran’a!” naraları atanlara değin bilumum İslami hareket düşmanı, Esed-Sisi gibi despotların muhibbi kişi-kesimler şehit ve kahraman ilan ettikleri Kasım Süleymani’ye yas tutmuş vaziyetteler.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da bu kervandaki yerini almaya gecikmedi.

Suriye’de ve Irak’ta İran hesabına binlerce masumun kanını döken ve adı Halep Kasabına çıkan Kasım Süleymani’nin öldürülmesi üzerine açıklama yapan Temel Karamollaoğlu, Süleymani’nin acısını yüreğinde hissettiğini ifade etmiş. “Birlikte haşrolun inşallah” demekten gayrı ne denilebilir?

*

Temel Karamollaoğlu’nun bahse konu taziye mesajı:

"İran Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’nin, Bağdat’ta Amerika’nın menfur hava saldırısı sonucu hayatını kaybetmesini üzüntüyle karşıladığımı belirtmek isterim. Bölgemizi ateş çemberinin içine çekmek için provokasyon anlamı taşıyan bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Kardeş İran halkının acısını yürekten paylaşıyor, İran halkına ve Süleymani ailesine başsağlığı diliyorum"

*

İkinci Bir Açıklama Yaparak “Şehit” İlan Etti!

Karar’ın naklettiğine göre bir programda konuşan Temel Karamollaoğlu, taziye mesajına ek olarak bir açıklamada daha bulundu.

Karamollaoğlu’nun tetikçi Kasım Süleymani’yi şehit ilan ettiği beyanları şöyle:

"Trump'ın emriyle, İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'yi ve Ebu Mehdi El-Mühendisi, füze saldırısıyla şehit etti. Tam 1,5 belki de 2 milyon insan katledildi. Seçerek katlettiler. Herhangi bir kişiyi de çocukları da katlettiler.

Aynı zamanda Irak'ın kalkınmasına, güçlenmesine vesile olacak yüksek tahsilli kişileri öldürdüler. Bu katliamın altında adı olan Amerika da kahrolup gidecektir."

HABERE YORUM KAT

12 Yorum