1. HABERLER

  2. HABER

  3. Haberal, Dosyasını Ecevit’ten Kaçırmış
Haberal, Dosyasını Ecevit’ten Kaçırmış

Haberal, Dosyasını Ecevit’ten Kaçırmış

Mehmet Haberal’ın, Bülent Ecevit’in Başkent Üniversitesi’ndeki tedavi süreciyle ilgili kaybolan dosyayı; Ahmet Şağar’a verdiği bildirildi.

12 Temmuz 2012 Perşembe 00:55A+A-

Mehmet Haberal’ın, Bülent Ecevit’in Başkent Üniversitesi’ndeki tedavi süreciyle ilgili kaybolan dosyayı; Bülent Ecevit’e karşı bayrak açan Hüsamettin Özkan’la irtibatı olan Müsteşar Ahmet Şağar’a verdiği bildirildi. Rahşan Ecevit’in, raporun kendilerine verilmemesi üzerine Başkent Üniversitesi’yle irtibatı kestiği ifade ediliyor.

Haber: MUHAMMED EMİN

Prof.Dr. Mehmet Haberal’ın, Başkent Üniversitesi Hastanesi’nin başhekimi olduğu dönemde, eski Başbakan ve DSP Genel Başkanı merhum Bülent Ecevit’in tedavi süreciyle ilgili dosyayı, Bülent Ecevit’e karşı bayrak açan Hüsamettin Özkan’la irtibatı olan Başbakanlık Müsteşarı Ahmet Şağar’a verdiği bildirildi.

Rapor Kayboldu, Satı Moğultay Eve Alınmadı

Rahşan Ecevit’in, raporun kendileri verilmemesi üzerine Başkent Üniversitesi’yle irtibatı kestiği ifade ediliyor. Rahşan Ecevit, Bülent Ecevit’in özel hemşiresi olan ve eski Adalet Bakanı Mehmet Moğultay’ın yeğeni olan Satı Moğultay’ı da Başbakanlık Konutu’na almamış!

İşte O Konuşma!

Rahşan Ecevit’in, 11 Temmuz 2002 tarihinde Başkent Hastanesi’nde yapılması planlanan kontrolü, Bülent Ecevit’le ilgili dosyanın kendilerine verilmemesi üzerine erteliyor ve Başkent Üniversitesi ile irtibatını kesiyor.

Rahşan Ecevit’in, Mehmet Habarel’la görüşmesi aynen şöyle:

RAHŞAN ECEVİT: Başbakan’ın raporlarını neden Müsteşar’a veriyorsunuz? Müsteşarlığın ne ilgisi var?

MEHMET HABERAL: Vermek zorundaydık.

RAHŞAN ECEVİT: Hiç de zorunda değildiniz. Hastanız Müsteşar değil ki, Başbakan. Raporları Başbakan’a vermeniz gerekir. Başkalarına vererek kullanılmalarını sağlıyorsunuz. Buna da tepki oluyor. Bütün DSP örgütü yaptığınıza tepki gösteriyor.

MEHMET HABERAL: Beni örgütünüz ilgilendirmez.

RAHŞAN ECEVİT: Beni de hastaneniz ilgilendirmez. Bir daha hastanenize gelirsek iki olsun!

Moğultay’ın Yeğeni de Eve Alınmamış

Rahşan Ecevit, Başbakan Ecevit’in özel hemşiresi Satı Moğultay’ı da evine almadı. Rahşan Ecevit, eşinin günlük ilaçlarını düzenli olarak takip etmesi ve özel bakımı için görevlendirilen özel hemşire Satı Moğultay’ı eve almadı. Satı Moğultay, eski Adalet Bakanı Mehmet Moğultay’ın yeğeni...

Yeni Akit 

HABERE YORUM KAT