1. HABERLER

  2. HABER

  3. Gürsel Tekin CHP'den İstifa Etti
Gürsel Tekin CHPden İstifa Etti

Gürsel Tekin CHP'den İstifa Etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, parti yönetimindeki görevlerinden istifa etti.

03 Mayıs 2012 Perşembe 12:40A+A-

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in, Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiği kaydedildi. Tekin'in istifasını, dün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na sunduğu belirtilirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Birgül Ayman Güler ise konuyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, "Pek çok genel merkez yöneticisi de bu haberleri medyadan öğrendi. Elbette medyaya yansıyan bu olayların bir zemini var" dedi. Konunun ayrıntısının bugün saat 14.00'da toplanacak Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ayrıntısında ortaya çıkacağını söyleyen Güler, "MYK'da görüşeceğiz ve durumun ne olduğu netleşecek" dedi.

Öte yandan, sabah saat 11.00 sularında genel merkezden ayrılan Tekin'in, MYK'ya katılıp katılmayacağı ise merak konusu.

CHP'Lİ İNCE: "İSTİFA İDDİALARI ASPARAGAS"

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in istifa ettiği yönündeki iddialara, "Böyle bir şeyi ben duymadım. İlk kez sizden duyuyorum. Böyle bir şey olacağına da ihtimal vermiyorum. Bunlar asparagas" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir basın mensubunun, "Gürsel Tekin'in istifa ettiği, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun kabul etmediği yönünde haberler geliyor, ne diyorsunuz?" sorusuna İnce, "Böyle bir şeyi ben duymadım. İlk kez sizden duyuyorum. Böyle bir şey olacağına da ihtimal vermiyorum. Bunlar asparagas" dedi.

 

HABERE YORUM KAT