1. HABERLER

  2. HABER

  3. 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ

  4. Gülenci Gazetecilerden Darbe Gecesi Vesveseleri!
Gülenci Gazetecilerden Darbe Gecesi Vesveseleri!

Gülenci Gazetecilerden Darbe Gecesi Vesveseleri!

Darbe kalkışması gecesi canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın halkı sokağa, kalkışmaya direnmeye çağırdığı haberlerini alan Gülenci gazetecilerin yorumları şaşırtmadı!

01 Ağustos 2016 Pazartesi 11:13A+A-

15 Temmuz darbe kalkışması gecesi internet üzerinden canlı yayın yapan bir kanalda STV’nin eski muhabiri Şemsettin Efe ve Zaman gazetesinin eski yazarı Kerim Balcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halkı darbeye karşı koymaya çağıran konuşmasını duyunca şoke oluyorlar!

Açıklamalarından darbenin mutlak suretle başarılı olmasını beklediği belli olan Kerim Balcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın halkı sokağa dâvet ettiğini öğrendikten sonra, “Bu, bizzat Cumhurbaşkanlığı'nın sitesinden falan gelen bir şey mi?” diye program sunucusu Efe'den teyit istiyor.

Teyit edildikten sonra bir süre sessiz kalan Balcı, ardından skandal açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan'ın halkı sokağa çağırmasının “vahim hata” olduğunu söyleyen Balcı, darbe kalkışmasını püskürten halkı da, “Bizim insanımız, bırakın G3 kurşununa karşı durmayı, yerde yatmayı bilmez.” sözleri ile küçümsüyor.

Erdoğan'ın direnmek yerine cuntacılarla “pazarlık” yapması gerektiğini vurgulayan Balcı, “Cumhurbaşkanı’nın söylediklerinin herhangi bir bağlayıcılığı yoktur. Zâten aklî melekelerini koruyacak bir durumda olduğunu zannetmiyorum.” ifadelerini kullanıyor.

HABERE YORUM KAT

2 Yorum