1. HABERLER

  2. HABER

  3. Gülen ve Aydın Doğan İlişkisi Ses Kaydında
Gülen ve Aydın Doğan İlişkisi Ses Kaydında

Gülen ve Aydın Doğan İlişkisi Ses Kaydında

Gülen'in, bir cemaat mensubuyla yaptığı konuşma sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

18 Şubat 2014 Salı 22:11A+A-

Fethullah Gülen'in bir cemaat mensubuyla yaptığı konuşma sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Konuşmada Aydın Doğan'ın Fethullah Gülen için söylediği iddia edilen “Şu anda gerçek olarak demokratlığı Hocaefendi temsil ediyor” sözleri dikkat çekiyor.

İşte o konuşma:

- Hocam müsaadenizle bir iki husus vardı arz edebilir miyim?

Fethullah Gülen: Buyurun

- Bugün Aydın Bey’le yemek yedik, selam ve hürmetleri var

Fethullah Gülen: Teşekkür ederim sağolsun.

- “Beni Cemaat’in yanında diye göstererek farklı bir noktaya getirmeye çalıştılar” dedi. O öyle deyince ben de şey dedim. Serhat’ın koordine ettiği adamlar var, onlara gidiyorlar Cemaat aleyhine yazın diye baskı yapıyorlar, ondan bahsettim. “Bize de geldiler” dedi. “Şu anda gerçek olarak demokratlığı Hocaefendi temsil ediyor” dedi. Bir ara dedi: “Ben de artık Başbakan’ın karşısına geçeyim dedim.” Uzun uzun diğer konuları da konuştuk efendim. Özellikle sizin ilgilendiğiniz 2 tane husus noktasında çok memnun oldu. Akşam üzerinde de damadı geldi, onunla da konuştuk. Onu biraz diğer taraf etkilemeye çalışıyordu. Bunlardan bahsedince o da rahatlamış oldu. Hocamın ellerinden öpüyorum dedi.

Fethullah Gülen: Allah razı olsun. (Damat derken) Mehmet Ali Bey’den bahsediyorsun değil mi?

- Evet efendim, önce Aydın Bey’le yemek yedik, akşam da damadı ile. 

***

AYDIN DOĞAN: HATIRLAMIYORUM AMA BU ÜSLUBU KULLANMAM!

Ses kayıtları iddialarıyla ilgili olarak Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan bir açıklama yaptı. Doğan, Cemaat ile ilişkisi olduğu iddialarını yalanladı.

"HUKUKİ YOLLARA BAŞVURACAĞIZ"

Aydın Doğan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün yasadışı yollardan yapıldığı anlaşılan bir telefon dinlemesinin kayıtları internete düşmüştür. Bu kayıt Sayın Fethullah Gülen ile görsel medyadan bir yönetici arasında geçen bir telefon konuşmasına aittir. Bu görüşmede bana atfedilen bazı ifadeleri tam olarak hatırlamıyorum. Ancak bu ifadelerin benim üslubumu yansıtmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Bu görüşmeye dayanılarak yapılan gerçekdışı yayınlar hakkında hukuki yollara başvuracağımızı da belirtmek isterim.”

 

HABERE YORUM KAT