1. HABERLER

  2. HABER

  3. Gülen Medyası: Yanlışı Tespit mi, Tutarsızlık İfşası mı?
Gülen Medyası: Yanlışı Tespit mi, Tutarsızlık İfşası mı?

Gülen Medyası: Yanlışı Tespit mi, Tutarsızlık İfşası mı?

Gülen medyasında hükümete muhalefet edeceğiz diye devrilen çamları saymak imkânsız hale geldi.

02 Şubat 2014 Pazar 12:02A+A-

HAKSÖZ-HABER

Zaman gazetesi bugünkü nüshasında Cumali Önal imzalı uzunca bir haber-yoruma yer vermiş. Yazar Türkiye’nin son dönemlerde Ortadoğu’da izlediği hırçın dış politika nedeniyle yalnızlaştığını iddia ediyor. Ama tecrübeli bir kalem olarak uyanıklık da yapıyor ve kendi tezini “uzman” iki kişiye söylettiriyor.

TESEV ve ORSAM gibi iki kuruluştan temsilcilerin görüşlerini aktarma adına son dönemde Mısır, Suriye, Irak gibi ülkelerle yaşanılan sorunlar üzerinden Tayyip Erdoğan’ın ne kadar başına buyruk, dediğim dedik biri olduğunu ve ülke menfaatlerine zarar verdiğini ispata çalışıyor.

Defalarca söyledik, tekrarlayalım!

Tayyip Erdoğan eğer bu ülkede ve dünyada Müslümanlarca itibar edilen bir isim ise bu yukarıda sayılan devletlerin başındaki diktatörlere karşı takındığı onurlu tutumdan dolayıdır. Buna elbette bazılarının meşru otorite konumunda algıladığı gasıp Siyonist çeteye olan tavrını da eklemek gerekir.

Bu noktada Gülen medyasının yazarları o kadar çelişik ve adaletsiz bir tutum sergiliyorlar ki, izahı mümkün değil.

Öncelikle ümmetin düşmanlarına tavır almanın hayırlı, müspet ve de gerekli bir iş olduğunu kavrayamamaları büyük bir zafiyet. Dolayısıyla buradan Erdoğan’ı eleştirmeleri, mahkûm etmeye çalışmaları beyhude çaba!  

İkincisi, o kadar komikler ki, bir yandan AK Parti Hükümetini İran ile iyi ilişki sürdürüyor diye eleştiri sağanağına tutup, bir yandan da herkesle düşman olduk diye eleştirmeleri tam bir tutarsızlık!

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum