1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. “Gönlümün adayı” değil adayımız diyeceksiniz!
“Gönlümün adayı” değil adayımız diyeceksiniz!

“Gönlümün adayı” değil adayımız diyeceksiniz!

Cumhuriyet ve Odatv’nin iddiasına göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partililerine, “Gönlümün adayı Kılıçdaroğlu” sözünü yasaklamış!

22 Mayıs 2022 Pazar 16:01A+A-

HAKSÖZ HABER

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun söz konusu cumhurbaşkanı adaylığı sorulduğunda CHP’lilerden “gönlümün adayı” yanıtı geldiği ifade ediliyordu. Kemal Kılıçdaroğlu’nun ise bu sözler hoşuna gitmiyormuş!

Cumhuriyet ve Odatv’de yer alan haberlere göre, “Kılıçdaroğlu “gönlümün adayı” sözünü yasakladı. Artık CHP’liler, Kılıçdaroğlu için “gönlümün adayı” açıklaması yapmayacak, “Kılıçdaroğlu CHP’nin adayı” diyecek.”

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun dün gerçekleştirdiği Maltepe mitingi, Cumhurbaşkanlığı adaylığının ilanı olarak yorumlandı. Sol seküler basın tarafından aktarıldığına göre Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisini artık resmen “cumhurbaşkanı” adayı pozisyonunda görüyor.

“Cumhurbaşkanlığı adaylığına yeşil ışık” olarak yorumlanan dünkü mitinginde Kılıçdaroğlu şöyle demişti: “Bana çok iyi kalplisin, kibarsın ama… diyen vatandaşlarımız oluyor. Saygı duyuyorum ancak celladımıza benzeyerek mi değişim getireceğiz bu ülkeye? Suçluya hep beraber dikleniriz. Milletime ise kibar olmaya, boynum kıldan ince olmaya devam edeceğim. Bu saatten sonra değişemem”

CHP kulislerine değindirilen “gönlümün adayı” sözüne yasak getirmenin CHP ve toplumdaki karşılığı merak edilirken, sözde özgürlükçü seküler basının bu konudaki tepkisizliği de dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT

2 Yorum