1. HABERLER

  2. HABER

  3. 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ

  4. Gökçek: 14 Ağustos İstihbaratını Aldık
Gökçek: 14 Ağustos İstihbaratını Aldık

Gökçek: 14 Ağustos İstihbaratını Aldık

Melih Gökçek, sosyal medyada dolaşan 14 Ağustos iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Gökçek, “14 Ağustos’ta ne yapacaklarının istihbaratını da aldık.” dedi.

06 Ağustos 2016 Cumartesi 18:41A+A-

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, darbe kalkışmasına yönelik tutulan nöbetlerin 21. gününde nöbet tutan vatandaşları ziyaret etti.

Sabah’ta yer alan habere göre, 15 Temmuz Kızılay Demokrasi Meydanı'nda vatandaşlara seslenen Gökçek, Gülen örgütünün bir başka planı daha olduğunu belirterek, “Bütün Türkiye’yi bir hafta elektriksiz bırakacak, trafoları patlatacak bir sabotaj içerisindeler.” dedi.

“Bir Sabotaj İçerisindeler”

Gökçek, şöyle devam etti:

“Bunlar tutturdu, yok 12 Ağustos, yok 14 Ağustos'u bekleyin diye. Ne yapacaklarının istihbaratını da aldık. Yapmak istedikleri şey şuymuş: Hani bir gün elektrikler toptan kesildi, hatırlıyor musunuz? Bu sabotajı yapan da bu şerefsiz FETÖ'cüler, başkası değil. Şimdi aynı konuda bütün Türkiye'yi bir hafta elektriksiz bırakacak, trafoları patlatacak bir sabotaj içerisindeler. Bu da duyulduğu için bunu da yapamayacaklar. Biz buradayız Allah'ın izniyle.”.

HABERE YORUM KAT