1. HABERLER

  2. HABER

  3. 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ

  4. Göçmen Tokatlayan Bu Kişi Cezasız Kalmasın!
Göçmen Tokatlayan Bu Kişi Cezasız Kalmasın!

Göçmen Tokatlayan Bu Kişi Cezasız Kalmasın!

Bayrak sevgisi adı altında ırkçılık yapıp, gariban bir Afgan genci tokatlayan kişinin eylemi alkışlanmayı değil cezalandırılmayı hak ediyor.

22 Şubat 2020 Cumartesi 13:46A+A-

Irkçı-faşizan ruh hali bu sefer de Afganistanlı bir gence atılan tokatla kendini gösterdi.

 

Twitter'da dolaşan bu video, sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılandı.

Videoyu “Türkiye Cumhuriyeti Sınırları içinde Sadece Türk Bayrağı Dalgalanır” spotuyla yayınlayan hesabın üzerinde “Polis Özel Harekat” yazması bu zalimliğin polisle alakalı olduğu iddiasını getirdiyse de işin aslının öyle olmadığının anlaşılması uzun sürmedi. Video ve onu paylaşan hesap polise ait değil ve videodaki kişi de polis değil.

Onedio.com sitesi videoda yer alan kişinin kamuoyunda Döner Kardeşler Çetesi'nin elebaşı olarak bilinen Emirhan Döner olduğunu iddia ederek şunları kaydetti:

"Kendisi bir süredir cezaevinde tutuklu bulunuyor. Video, daha önceki bir tarihte çekilmiş.

Döner Kardeşler çetesi en son borçlu bir kişinin alacağını istemesi üzerine dansöz kostümü giydirilerek işkence edilmesi ve görüntülerin internette yayınlanmasıyla gündeme gelmişti."

Bu alçakça davranışta bulunanın da söz konusu videoyu paylaşıp dolaşıma sokan hesabın kullanıcısının da derhal açığa çıkarılıp hesap sorulması lazım.

Afgan gence yapılan bu ırkçı darp olayından sonra sosyal medyada tepkiler yükselmeye başladı. "Afgan" başlığı ise şu an Türkiye trend topic listesinde:

7186-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

3 Yorum