1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Gi-der-ken bile mazlumları hedef alma ahlaksızlığı!
Gi-der-ken bile mazlumları hedef alma ahlaksızlığı!

Gi-der-ken bile mazlumları hedef alma ahlaksızlığı!

Kemal Kılıçdaroğlu seçim sonuçlarından sonra ilk açıklamasında muhacirleri hedef aldı!

28 Mayıs 2023 Pazar 22:10A+A-

HAKSÖZ HABER

“Sevgili halkım, hakkınızın yenmesine müsaade edemezdim, yummadım. Milyonlara göçmenin gelip de sizin ikinci sınıf vatandaş olmasına göz yumamazdım, yummadım. Evlatları işsiz, hayata tutunmaya çalışırken onların sizin hakkınızı yemenize müsaade edemezdim, etmedim.”

Seçimi kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapacağı açıklama en az Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın balkon konuşması kadar merak ediliyordu. Acaba "bu sefer bir özeleştiri yapılır mı, acaba istifa olmasa bile genel kurul çağrısında bulunulur mu?" diye beklenirken Kemal Kılıçdaroğlu haberin girişindeki cümlelerle başladı sözlerine…

Giderken bile mazlum muhacirleri hedef almaktan utanmayan politikacıdan bahsediyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu tarihe böyle geçmiştir. Girdiği neredeyse tüm seçimleri kaybeden Kılıçdaroğlu hiçbir zaman kendisine ve liderliğine yönelik eleştirileri tartışmadı. Ancak her fırsatta topu karşı tarafa attı, suçluyu başka yerde aradı.

Bugün de seçimi bir kere daha kaybetmişken tartışmayı kendi hatalarından uzaklaştırıp bahanelere yöneltti. En başta ise mültecileri hedef aldı. Sanki karın tokluğuna çalışan mülteciler birinci sınıf vatandaşmış Türkiyelilerin konumu çalmış gibi gösteren Kılıçdaroğlu yalancılığı alışkanlık haline getirmiş!

Kemal Kılıçdaroğlu ajitasyonu bir kenara bırakıp özeleştiri sunmalıdır. Mazlumları hedef haline getirmekten önce bir kere daha kaybetmesinin sebeplerini araştırmalıdır. Ahlaksızca yaptığı suçlamalar seçmende bir karşılık bulmuyor. Kılıçdaroğlu gerçekleri kabul etse kendi akıl sağlığı için daha iyi olur!

HABERE YORUM KAT

7 Yorum