1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Gezi Hayali Adeta Burunlarında Tütüyor!
Gezi Hayali Adeta Burunlarında Tütüyor!

Gezi Hayali Adeta Burunlarında Tütüyor!

Gülen medyasında Gezi kalkışmasına ilişkin yayınlar bir takıntının mı, yoksa kendini karşı tarafa kabul ettirme gayretinin mi ürünü?

02 Mart 2014 Pazar 21:15A+A-

HAKSÖZ HABER

Bugün Gazetesinin baş sayfasında sağ üst köşeyi bir ‘haber’ süslüyor. “Pop müziğin zirvedeki isimlerinden” olduğu söylenen birisinin Gezi yüceltmesinde bulunan sözleri manşete taşınmış.

Son dönemlerde Gülen medyasında Gezi’yi öven, Gezi’den dolayı hükümeti hırpalamaya kalkan yayınların, yorumların sayısında olağanüstü bir artış görülüyor. Cemaatin teorisyeni kılığında televizyonlarda arzı endam eden bazı akademisyenlerin laik kesim tarafından Gezi hadisesinde yanlış anlaşıldıklarını, kendilerinin Gezi’ye karşı olmadıklarını, bilakis destek veren bir tutum içinde olduklarına dair ifadelerine şahit olmuştuk.

Öyle ki, bu açık işbirlikçi, kişiliksiz tutum alış Kabataş haberleriyle zirve yapmış ve Erdoğan düşmanlığı tüm İslami camiayı lekelemeye dönük bir mahiyete büründürülmüştü.  

Bugün gazetesinin bugünkü nüshasında işin artık hepten şirazesinden çıkmış gibi! Pazar ekinde tam sayfa edebe mugayir resimler eşliğinde sundukları bir şarkıcının ağzından ne alakası varsa Gezi’ye destan düzmeye vardırıldığı görülüyor.

Ne diyelim, hadi hayırlısı! Eğer tekrarını oynatmayı becerebilirseniz, bu kez aman geride kalmayın, siz de Gezi Parkının merdivenlerinde bu çok “renkli” taifenin yanında saf tutun! 

bugun_020314.jpeg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

3 Yorum