1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Gezerken de “bir sürü tumturaklı laf etmeye devam edersin”
Gezerken de “bir sürü tumturaklı laf etmeye devam edersin”

Gezerken de “bir sürü tumturaklı laf etmeye devam edersin”

CHP’nin Türkiye’deki seçmene bakışının değiştiğini iddia eden Kılıçdaroğlu’nun söylemleri ve eylemleri çoğu zaman tezat teşkil etse de Kılıçdaroğlu, ısrarlı bir şekilde değiştiklerini iddia etmeye devam ediyor!

08 Nisan 2021 Perşembe 20:20A+A-

HAKSÖZ HABER

Kemal Kılıçdaroğlu son birkaç yıldır değiştiklerini iddia ederek seçmene CHP’nin yeni yüzünü aksettirmeye çalışıyor. Kılıçdaroğlu partisinin yeni yüzünü anlatırken de özeleştiriye açık hala geldiğini göstermek için seçmen temsilcileri ile bir araya geliyor, sorunları dinlediğini iddia ederek sorunların “çözüm yollarını” anlatıyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Sinop'taki ziyaretleri kapsamında muhtarlarla bir araya geldi. Köy ve mahallelerdeki sorunları dinleyen Kılıçdaroğlu'na, bir muhtar "Köylere gelmiyorsunuz" diyerek şikâyette bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu da bu şikâyetleri haklı bulurken söylediği söz ile tepki çekti. Kılıçdaroğlu, “Ne kadar yoksul yarattıysa o kadar oy aldı.” diyerek iktidara yüklendi. Yoksulluk ile oyları ilişkilendiren Kılıçdaroğlu özeleştirisini dahi iktidara yüklenerek gerçekleştirdi.

Şikâyetlerini dile getiren bir muhtar, “İktidar, köylünün yanına indiği için iktidar oluyor. Siz köylünün yanına inemiyorsunuz. Köye davet ediyorum gelmiyorlar. Benim köyüme gelmediler. Bunu sitem olarak algılayın. Bu adamları memnun etmediğiniz sürece iktidar olamazsınız.” dedi.

Muhtarları dinledikten sonra konuşma yapan Kılıçdaroğlu da söz konusu şikâyetle ilgili şu cevabı verdi:

İktidar en çok oyu köylülerden aldı. Ne kadar yoksul yarattıysa o kadar oy aldı. Kabahat bizde, sizde değil. Samimiyetle söylüyorum. Niye kabahat bizde? Kardeşim Ankara'da oturursun, bir sürü laf edersin, gitmezsin vatandaşa dokunmazsın. Derdini dinlemezsin, çayını kahvesini içmezsin, dinlemezsin. Oturursun bir sürü tumturaklı laf edersin, ondan sonra "Efendim vatandaş niye biz oy vermedi?" dersin. Tabiki vermez. Git konuş, derdini anlat. Sadece sorunu değil nasıl çözüleceğini de anlat.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum