1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Genel Başkanımın yemekten ne haberi olacak demişti!
Genel Başkanımın yemekten ne haberi olacak demişti!

Genel Başkanımın yemekten ne haberi olacak demişti!

İstanbul’da yoğun kar yağışının olduğu akşam Ekrem İmamoğlu İngiliz büyükelçi ile bir restoranda yemek yemişti. İmamoğlu, ‘genel başkanının neden yediği yemekten haberi olacağı’ yönünde bir söylemde bulunmuştu. Kılıçdaroğlu ise İmamoğlu’nu yalanladı.

04 Şubat 2022 Cuma 14:50A+A-

HAKSÖZ HABER

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yoğun kar uyarısı ve yağışı sırasında bir restoranda İngiltere Büyükelçisi Dominick Chilcott ile balık yiyordu. Kar yağışı nedeniyle yolların kapandığı akşam, İmamoğlu’nun bulunduğu restoranın önü sürekli olarak kar temizleme çalışmalarına sahne olmuş ve bu durum tepkileri çekmişti.

Tepkiler sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İmamoğlu’na bir gazeteci, “Kemal Bey’in haberi var mıydı bu yemekten diye sordu?” Ekrem İmamoğlu da soruya, “Genel Başkanımın benim yediğim yemekten ne haberi olacak” dedi.

Tv100 ekranlarında Kerem Kırçuval’ın sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise yenilen yemekten haberi olduğunu söyledi. “Elbette haberim vardı. Ekrem Bey önemli kararlar alırken doğal olarak genel başkana bilgi verir” dedi.

İkilinin kar yağışının İstanbul trafiğini felç ettiği akşam İngiliz büyükelçi ile yenen akşam yemeğine dair farklı beyanlarda bulunmaları dikkat çekti.

Eleştirilere de yanıt veren Kılıçdaroğlu, “Kaldı ki, Ekrem Bey gidip dozerin başında mı duracaktı? Ekrem Bey zaten iyi yönetiyor.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum