1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Gazzeli Annenin Tarifsiz Acısı
Gazzeli Annenin Tarifsiz Acısı

Gazzeli Annenin Tarifsiz Acısı

Yaralıların tedavisiyle meşgul olan sağlık çalışanı bir anne son gün kendi evladının cansız bedeniyle karşı karşıya kaldı.

22 Kasım 2012 Perşembe 11:39A+A-

Gazze'de bombardımanın başladığı günden bu yana yaralıların tedavisiyle meşgul olan sağlık çalışanı bir anne son gün kendi evladının cansız bedeniyle karşı karşıya kaldı. 

Gazze'yi 8 gün boyunca bombalayarak çoğu çocuk ve kadın 162 kişiyi katledip binden fazla insanı yaralayan İsrail'in ateşkes öncesi son saldırısı hastanede çalışan anneye dayanılmaz acı yaşattı. Dün tarafların ateşkes ilan etmesinden önce Gazze'de yaşanan bir olay bütün herkesi hüzne boğdu.

Bombardıman başladığından beri 8 gündür evine gitmeden yoğun bir şekilde Şifa Hastanesi'nde çalışan bir sağlık görevlisi kadın hastane girişinde 2 yaşındaki oğlunun cansız bedeni ile karşılaştı.

Yeni Şafak'ın haberine göre 2 yaşındaki Abdurrahman Naim adını verdikleri oğlunun cansız bedenini gören anne gözyaşlarına boğuldu.

Oğlu Abdurrahman Naim'in cansız bedenini kucağında eşinin çalıştığı hastaneye götüren babanın feryadı da yürekleri dağladı.

Önceki gün başlayan müzakereler sürerken 44 Filistinliyi katleden İsrail, anlaşmanın açıklandığı 19:30 ile anlaşmanın yürürlüğe gireceği 21:00 saatleri arasında da saldırılarını sürdürdü. İsrail'in 1,5 saatlik bu zaman diliminde 50 noktanın vurulduğu açıklandı. 

abdurrahman_naim_gaza-gazzeli.jpg

HABERE YORUM KAT