Gazze'de siyonist bir binbaşı etkisiz hale getirildi

Gazze'de siyonist bir binbaşı etkisiz hale getirildi

İşgalci İsrail, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki çatışmalarda özel birliklerinde görevli 1 binbaşının etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Ordudan yapılan yazılı açıklamada, Gazze'nin kuzeyindeki çatışmalarda 1 askerin daha öldüğü belirtildi.

Ölen askerin özel birliklerde görevli binbaşı Hod Shriebman olduğu ifade edildi.

İşgal rejiminin verilerine göre Kara saldırısının başladığı 27 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'deki çatışmalarda ölen işgal askeri sayısı 391 oldu.

Fakat bu verilerin gerçeği yansıtmadığı Kassam Tugayları ve bizzat işgal rejimine mensup birçok görevli tarafından dile getilrildi.

Siyonist rejim ölü ve yaralı sayılarını kasıtlı olarak medyaya sunmuyor. Öte yandan farklı ülkelerden İsrail'e savaşmak için gelip ölenler ve er statüsündeki askerler bu sayılara dahil edilmiyor.

7 Ekim sonrası bilerce siyonist asker fiziki yaralanmaların yanı sıra ciddi akıl sağlığı problemleri yaşıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir