1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Gazze Şeridi’nde İki Direnişçi Şehit Edildi
Gazze Şeridi’nde İki Direnişçi Şehit Edildi

Gazze Şeridi’nde İki Direnişçi Şehit Edildi

Gazze Şeridi'ne sızan İsrail işgal güçlerine karşı direnen iki mücahit şehit oldu.

22 Ekim 2012 Pazartesi 14:19A+A-

Filistin'in iki evladı daha topraklarını düşmana karşı korurken şehadete ulaştı.

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları ve Nasır Salahuddin Tugayları mücahitlerinden ikisi bu sabah Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Hanun beldesinin kuzeyinde sınırdan içeriye sızan Siyonist işgal güçlerine karşı koyarken şehit oldu.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı sözcüsü Dr. Eşref El-Kudra, Siyonist işgal güçlerine karşı koyarken hava saldırısında hayatını kaybeden direnişçilerin Abdurrahman Ebu Celale ve Yasir Et-Turabeyn olduğunu açıkladı.

Bu arada Filistin hastane kaynakları, Siyonist işgal ordusuna ait savaş uçaklarının Beyt Hanun beldesinin kuzeyinde bulunan Ziraat Okulu yakınlarında bir grup vatandaşı hedef alması sonucu beş Filistinlinin yaralandığını bildirdi.

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, komutanlarından 26 yaşındaki Abdurrahman Ebu Celale'nin işgal ordusunun bir grup vatandaşı hedef alan hava saldırısında şehit olduğunu duyurdu. Direniş Komiteleri'nin askeri kanadı Nasır Salahuddin Tugayları da aynı saldırıda komutanlarından Yasir Et-Turabeyn'in şehit olduğunu ilan etti.

 

HABERE YORUM KAT