1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Gazze İçin Özgürlük-2 Filosu Hazırlanıyor!
Gazze İçin Özgürlük-2 Filosu Hazırlanıyor!

Gazze İçin Özgürlük-2 Filosu Hazırlanıyor!

Gazze Kuşatmasını Kırmak İçin Avrupa Girişimi, Siyonist terörün denizdeki vahşetine rağmen yeni bir filo için çalışmalarını hızlandırdı.

02 Haziran 2010 Çarşamba 23:48A+A-

Özgürlük Filosunun Siyonist terör devletinin korsan saldırısına uğramasının ardından Özgürlük-2 ismi verilen yeni bir filo oluşturulmaya başlandı. Daha şimdiden üç geminin hazırlandığını belirten Gazze Kuşatmasını Kırmak İçin Avrupa Girişimi Başkanı Arafat Madi, gemilerin daha çok dayanışmacıyla ve daha çok insani yardımla birlikte kuşatmayı kırmak için Gazze'ye doğru yol alacağını belirtti.

Arafat Madi konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Filistin Enformasyon Merkezi'ne de ulaşan açıklamada Madi şöyle dedi: "Gazze'ye yeni bir filo göndermek için yoğun görüşme trafiği yaşanıyor. Bu filoya daha çok dayanışmacının ve daha çok yardımın alınması planlanıyor. İşgal devletinin korsan bir eylemle uluslararası sularda Özgürlük Filosuna alçakça saldırmasının ardından özelde Arap ve İslam âleminde genelde de Avrupa'da daha büyük bir filonun oluşturulması için talepler var. Yapılan alçak saldırıya karşı küresel intifada başlatan dünyanın özgür insanları bu yeni filo ile işgalcilere karşı tavır göstermek istiyor."

Merkezi Brüksel'de bulunan Girişim'in Başkanı Madi yaptığı açıklamanın devamında, oluşturulan Özgürlük-2 filosunun önceki filoya göre daha hacimli, yüklenecek yardımların daha fazla olacağını, katılacak dayanışmacıların sayısının da daha çok olacağını ve filonun birkaç hafta içinde Gazze'ye doğru yol alacağını belirtti.

(Haksöz-Haber)

HABERE YORUM KAT