1. HABERLER

  2. HABER

  3. Gaziantep'te Bir Müslüman Katledildi
Gaziantep'te Bir Müslüman Katledildi

Gaziantep'te Bir Müslüman Katledildi

Gaziantep'te yüzlerini kar maskesi ile kapatan kimliği belirsiz şahıslar ellerindeki uzun namlulu silahlar ile berber dükkânını basarak işyeri sahibi Fahri Ağca'yı katletti.

20 Mart 2015 Cuma 11:48A+A-

Gaziantep'in Merkez Şahinbey ilçesi Beydilli Mahallesinde yüzlerini kar maskesi ile kapatan kimliği belirsiz şahıslar, dün akşam saatlerinde berber dükkânını pompalı silahlar ile basarak, mütedeyyin kimliği ile bilinen Fahri Ağca'yı (29) katletti. Olay sırasında berberde  tıraş olan M.İ.  ise yaralandı.

İLKHA’nın geçtiği habere göre, dün akşam saatlerinde, henüz kimliği belirlenemeyen şahıslar Fahri Ağca'ya ait berber dükkânına motosiklet ile geldiler. Motosikletten inerek içeri giren şahıslar, pompalı tüfekle Fahri Ağca'ya ateş ederek olay yerinden kaçtılar. Pompalı tüfeklerden çıkan saçmalarla yaralanan Fahri Ağca, ambulansla özel bir hastaneye,  tıraş olmakta olan M.H. ise 25 Aralık Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralanan Fahri Ağca, ilk müdahalenin ardından hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesine sevk edildi. Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Ağca, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

PKK’lılarca Tehdit Ediliyordu

Öte yandan Fahri Ağca'nın yakınları, Ağca'nın PKK yandaşları tarafından birkaç defa tehdit edildiğini aktardılar. Görgü tanıklarından öğrendiklerine göre de saldırganların PKK lehine sloganlar attıklarını  ileri sürdüler.

HABERE YORUM KAT

9 Yorum