1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. FOX, “ucube” şovu yayımlamakta ısrar ediyor!
FOX, “ucube” şovu yayımlamakta ısrar ediyor!

FOX, “ucube” şovu yayımlamakta ısrar ediyor!

FOX’ta yayımlanan “Maske Sen Kimsin?” isimli programda pagan ritüellere yer veriliyor!

05 Ocak 2022 Çarşamba 13:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Geleneksel yayıncılık yeni medya imkanları karşısında tutunmak için artık içeriklerini iyice ayarını kaçırarak oluşturuyor.

Çeşitli sapkınlıklar hala azımsanamayacak bir izleyici kitlesine sahip olan karasal televizyon kanalları eliyle 7’den 70’e izleyiciyle buluşuyor. Son örnek ise FOX’ta yayımlanan “Maske Sen Kimsin?

Birçok ülkede “Masked Singer” adı ile yayımlanan şarkı yarışması programı FOX tarafından “Maske Kimsin Sen?” adıyla 1 Ocak 2022 tarihinde Türkiye’de de yayınlanmaya başladı. Maske takıp ve kostüm giyerek şarkı söyleyen yarışmacılar yine TV’de görmeye alışık olduğumuz rezilliklere imza atıyorlar.

Baştan aşağı korkutucu, pagan kültürü ritüellerini andıran maskeler takan yarışmacılar kültür emperyalizminin gönüllü askerleri olarak televizyon aracılığıyla evlere konuk oluyorlar! Batı’da “cadılar bayramı” vb. günler sebebiyle maske ve kostüm kültürü oldukça gelişmiş durumda. Hamdolsun ki bizde bu ve buna benzer saçmalıklar hiçbir zaman hoş karşılanmadı.

Ancak modernleşmenin tektipleştirici meta kültürü her şeyi kendisine benzetmeye yeminli olduğu için  “Maske Sen Kimsin?” isimli saçma sapan bir program eliyle pagan ritüelleri normalleştirilmeye çalışılıyor.

Çok sayıda kimse programa tepki gösterirken RTÜK içerik hakkında inceleme başlattı. FOX ise bu yaşananlar karşısında geri adım atmayarak çekimi tamamlanan iki bölümü daha yayımlamaya karar verdi. Bu ucube şovunu yayımlamak FOX gibi hiçbir sınır tanımayan bir televizyon kanalı için bile fazla rahatsız edici! Yetkililerin hızlıca duruma müdahale etmesi gerekiyor!

boyle-alcaklik-ne-goruldu-ne-duyuldu-fox-tvdeki-rezalet-turkiyeyi-ayaga-kaldirdi-0c13de.jpeg

boyle-alcaklik-ne-goruldu-ne-duyuldu-fox-tvdeki-rezalet-turkiyeyi-ayaga-kaldirdi-6ebc5f.jpeg

640xauto-001.jpg

boyle-alcaklik-ne-goruldu-ne-duyuldu-fox-tvdeki-rezalet-turkiyeyi-ayaga-kaldirdi-54d7f2.jpeg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

3 Yorum