1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. FETÖ soruşturmalarındaki çarpıklığı eleştirmek bile suçlanma nedeni!
FETÖ soruşturmalarındaki çarpıklığı eleştirmek bile suçlanma nedeni!

FETÖ soruşturmalarındaki çarpıklığı eleştirmek bile suçlanma nedeni!

Akit neden "KHK'lıların yaşadıklarını" görmezden geliyor?

13 Kasım 2021 Cumartesi 14:51A+A-

HAKSÖZ HABER

15 Temmuz 2016’dan sonra Türkiye’de ciddi bir değişim yaşandı. Gülencilerin ana omurgasını oluşturduğu cuntanın darbe girişimi çok değerli bir karşı koyuşla yerle bir edildi. Bu direniş o kadar kıymetliydi ki çok daha müreffeh, adil bir Türkiye’ye artık eskisinden de yakın gözüküyorduk!

Ancak FETÖ tankla, katliamla başaramadığı şeyi arkasında bıraktığı dehşetle başardı. Dindar-muhafazakarları kendisine benzetti!

Akit gazetesi üslubu tartışmalı olsa dahi yıllarca medyada Müslümanların yaşadıkları sorunları gündem etmeye çalışan birkaç yayın organından birisiydi… Ancak bugünlerde devletçi-milliyetçi refleksler Akit’in yayın politikasını açısından daha belirleyici oluyor.

FETÖ soruşturmalarındaki hukuksuzlukları artık Türkiye’de bilmeyen yok! Farklı siyasi çevrelerden de olsalar insanlar bu yaşananları dile getiriyor. Bülent Arınç da birden fazla bu hususta konuştu. Ancak ne hikmetse herkesin bildiğini dile getirmek bile Akit’i rahatsız edebiliyor!

Bülent Arınç’ın DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'nu gerçekleştirdiği ziyarette “KHK’lıların” durumu konuşulmuş. Yeneroğlu’nun sosyal medya hesabından aktardığına göre iki taraf da konu hakkındaki endişelerini ve çözüm önerilerini dile getirmişler. “Hık deyicinin pık deyicisi” başlıklı haberiyle Akit ise Yeneroğlu-Arınç görüşmesini “şer ittifakı” havasında okuyucularına aktarıyor

Sadece FETÖ soruşturmalarındaki tutarsızlığı ve çarpıklığı eleştirmek bile suçlanmanıza sebep oluyor netice olarak! Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Onca şahitlik ortadayken yaşananları görmezlikten gelemezsiniz. Ya soruşturmalarda gerçekten hukuk dışı işler yapıldıysa vebale girmekten korkmuyor musunuz?

HABERE YORUM KAT

3 Yorum