1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Fenerbahçe taraftarından Putin tezahüratı
Fenerbahçe taraftarından Putin tezahüratı

Fenerbahçe taraftarından Putin tezahüratı

Fenerbahçe taraftarı, Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçında Ukrayna takımının gol atması sonrası Putin tezahüratları atmaya başladı.

28 Temmuz 2022 Perşembe 09:40A+A-

HAKSÖZ HABER

Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla Kadıköy'de UEFA kapsamında karşılaşan Fenerbahçe'nin taraftarları büyük bir ayıba imza attı.

Ukrayna ekibinin golü sonrası sinirlenen Fenerbahçe taraftarı holiganlığı da aşarak Ukraynalı futbolculara karşı Putin'i övücü tezahüratlarda bulundu. 

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Dinamo Kiev'i ağırladı. Maça damga vuran olay ise 57. dakikada yaşandı.

Buyalsky'nin Dinamo Kiev'i 0-1 öne geçiren golünün ardından Fenerbahçe tribünlerinin 'Vladimir Putin' şeklinde tezahüratı büyük tepki çekti.


Rusya'nın işgali altında olan Ukrayna'nın en büyük iki takımından biri olan Dinamo Kiev'e tepki göstermek isteyen Fenerbahçe taraftarlarının 'Vladimir Putin' tezahüratı, dünya basınında geniş yankı buldu. Birçok gazete Fenerbahçe taraftarının tezahüratlarına karşı tepki gösterdi. 

Sarı-lacivertliler, normal süresi 1-1 biten mücadelenin uzatma dakikalarında yediği golle Ukrayna ekibine 2-1 yenilerek sahadan mağlup ayrıldı ve Şampiyonlar ligi defterini bu sene de kapatmış oldu.

 

HABERE YORUM KAT

9 Yorum